Reklama

Reklama

Recenze (4)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden ze zajímavých prvků Twilight Zone je dualita trestaného a trestajícího - přítomnost nějaké autority, která je nedotknutelná a vyňatá z kontextu světa, která potrestá vybraného jedince prakticky za jakoukoliv jeho aktivitu - a je to prezentováno jako nějaké moudrost. Vyvozovat se z toho dá hodně, ale půjde to těžko, když ona autorita se manifestuje jako dvouhlavý Marťan na tříkolce. Něco mi říká, že na natáčení bylo ten den hodně veselo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda nešťastne zobrazených mimozemšťanov, ale aj to bolo súčasťou zámeru nakrútiť túto epizódu ako čisto komediálny kúsok. Je to taký sci-fi príbeh v štýle Kurvahošigutntag, kedy chlapík príde k neuveriteľnej sile, aby... zvyšok je pomerne ľahko predvídateľný, ale stále trefný a celkom vtipný, čo je najmä zásluhou Burgessa Mereditha. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Burgess Meredith má nesporný komediální talent, což dokázal  už ve své první roli v TZ,  tedy v Time Enough at Last.   Tentokrát pod taktovkou stejného režiséra opět hrajeme na nevážnou notu, ale v povídce která nabízí dětsky naivní zápletku o nadměrné síle či inteligenci a jak s těmito dary dokážeme jako nedokonalí lidé naložit. Lehce zapomenutelné dílko, které by se ale díky kostýmům mimozemšťanů dalo brát i jako pocta Edu Woodovi.  Za dva. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku to docela ušlo, když teda pominu vzhled mimozemšťanů, který je opravdu jak od Eda Wooda (a obávám se, že se nejednalo o poctu), ale v druhé půlce to celé bylo tak strašně banální a slabě vedené, že to opět na víc jak dvě hvězdy nebude. Zvlášť, když to v podstatě nemá ani konec. 2* ()

Reklama

Reklama