Reklama

Reklama

The Hot Zone - Zákeřná Ebola

(série)
  • USA Ebola
Trailer

Epizody(6)

Obsahy(1)

Námětem šestidílného seriálu se stala stejnojmenná kniha Richarda Prestona, která se v polovině 90. let 20. století stala bestsellerem. Zjistíme hrozivou pravdu o tom, jak se Ebola dostala na americkou půdu. V roce 1989 byl tento smrtící virus poprvé pozorován u šimpanzů ve vědecké laboratoři v Restonu, aniž by však byla známa jakákoliv možnost léčby. Veterinářka Nancy Jaaxová a tajné vojenské jednotky rychlého nasazení se pokusí zastavit rozptýlení viru mezi lidskou populaci. (National Geographic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes celkem vlažnější závěr (a zákeřně debilní překlad distributora), velice dobře zahájená série, která má extra povedenou dějovou linku z roku 1978 a i přes několik zbytečných kopanců rozhodně drží nadstandard (více u jednotlivých epizod). ()

muti 

všechny recenze uživatele

Od čias "Ebola Syndrome" prešli roky a témy sa chytili aj amíci. Je to zaujímavé sledovanie, predovšetkým však flashbacky ktoré nás prenášajú do 1976 keď to celé začalo. Ak seriál spomína nejaký protokol, tak vedzte že bude porušený. Aj bio lab 4 ma svoje muchy, inak by sa seriál nestal. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto nie je moja prvá skúsenosť s "National Geographic" v podobe hraného "filmu", no a opätovne musím priznať, že ide opätovne o pomerne lepšiu zážitkovú skúsenosť než v prípade podaktorých projektov známych filmových spoločností. "The Hot Zone - Zákeřná Ebola" je najmä v závere solídne atmosférická záležitosť, pričom jediné, čo nedokážem posúdiť, je vierohodnosť faktov zasadených do deja, keďže samotný námet sa pýši označením: "podľa skutočnosti". Lepší priemer .. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od National Geographic, přišla nečekaně atmosférická a napínavá pecka o smrtelné Ebola, která mohla vyhladit celou Ameriku a ještě mnohem víc. Na televizní poměry velice slušně natočené i zahrané s výborným tempem, celých 6 epizod. V dnešní Covidove době, velice aktuální a kvalitou skoro na úrovni Sodenbergovi Nákazy. Nenápadné ale strhující a i přes určité výtky, nemohu jinak, než dát plný počet, jelikož jsem se poučil a hlavně skvěle bavil. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama