Reklama

Reklama

Voyagers - Vesmírná mise

  • Česko Vesmírná mise (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V roce 2063 Zemi sužují nemoci a sucho. Šanci na záchranu lidstva vidí vědci v kolonizaci jedné vzdálené planety. Ze Země odstartuje raketa se speciální misí. 30 chlapců a dívek, narozených ze zkumavky, bez rodin, je vychováváno v izolaci vesmírné lodi a připravovaných na život ve vesmíru. Pravidelnými dávkami speciální drogy jsou zbavováni veškerých emocí a pocitů. Nikdo z nich netuší, že mají pod dohledem posádky v průběhu letu dospět a zplodit potomky. Nikdo z nich netuší, že cesta bude trvat 86 let a oni tedy domov nikdy nepoznají... Když několik z nich odhalí tajemství mise a účinky drogy, rozhodnou se vzepřít. Izolace uprostřed nekonečného vesmíru probouzí vztek, chtíč, nenasytnost a strach. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (171)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Byl jsem mile překvapen, že navzdory zdejšímu nízkému hodnocení a mladé herecké sestavě se jedná o více méně zdařilé sci-fi, které by se klidně mohlo jmenovat Lord of the Flies in Space. Neil Burger dokázal vytřískat potřebné emoce, solidní atmosféru a místy se jedná o prakticky dokonalou ukázku toho jak šikovný a talentovaný tvůrce dokáže poutavě točit. Neil Burger se pro sci-fi zkrátka narodil. Tenhle film určitě hodně pozvedl. 60% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Režisér Neil Burger po Všemocném nastavil laťku tak vysoko, že ji už nejspíš nikdy nepřekoná a Voyagers není příliš ambiciózní podívaná, ale rozhodně v pohodě koukatelná a strávitelná jednohubka, která určitě stojí za pozornost více než letošní Sci-Fi počiny z Netflixu. Film se odehrává v blízké budoucnosti na kosmické lodi kde je 30 členná posádka mladých lidí, aby nalezli nový domov. Ovšem jak to už bývá brzy se jejich vztahy začínají ničit, postavy se mění a dělí se na skupinky. Herecky slušné. Tye Sheridan je sympaťák a Lily-Rose Depp je rozkošná, potěší i Colin Farrell byť v menší roli. Natočeno hezky a místy je film i slušně napínavý. Chvílemi jsem doufal, že se to promění v pěkný masakr, ale to bych chtěl nejspíš moc. Neurazilo mě to, bavil jsem se, nemám s tím problém. Kdo nemá po čem skočit, a miluje Sci-Fi tak tímhle rozhodně čas neztratí. 6/10: ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Za vizuálními efekty je česká stopa, takže hromada povědomě znějících jmen v titulcích bude pro našince ve finále nejzajímavější pasáží celého díla. Burger nechává v uzavřeném prostoru rozjet hormony mladistvých až do krajní meze, ale vše je celkem předvídatelné. Navíc vykulená Lily-Rose se moc nepotatila. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Dle upoutávek jsem čekal, že se vesmírná mise změní v šokující noční můru, plnou sexu, násilí a drog. Jenže režisér Burger natočil zdlouhavý nudný film, ve kterém se parta mladých lidí začne chovat jako parta blbců a vlastně se toho moc víc neděje a jediným čím film může zaujmout je mladá Depp a Tye Sheridan. Nic moc 4/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

chvilku sem si lámal hlavu s tím,proč mi Voyagers připomínají Divergenci a až pak mi došlo,že to byl právě Neil Burger,kdo seděl na obou režijních židlích.A Voyagers jsou opravdu takovou vesmírnou Divergenci.Základní premisa je taková sci-fi klasika.Neobyvatelná Země,nalezené nové útočiště,kam se ovšem cestuje přes osmdesát let a posádka nových "kolonizátorů".Rozdílem oproti už zmíněné Divergenci je to,že tady až na epizodního Farrella nejsou žádní dospělí,tudíž se všichni začnou chovat jako kokoti bez toho aby měli jakýkoliv dospělý předobraz.Základní myšlenkou je tak nejspíš to,že kokotství je zakódováno v lidské nátuře a je jedno kde a jak vyrůstáte...asi.Nic víc sem si z toho nevzal,protože zbytek je blbě napsaná nuda s průměrnými herci...40% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v rumunské Bukurešti. (BMW12)
  • Za VFX efekty ve snímku je zodpovědné pražské postprodukční studio UPP. (EndyseQ)

Související novinky

Dva zajímavé akční filmy na obzoru

Dva zajímavé akční filmy na obzoru

25.06.2020

V Hollywoodu se čerstvě rozdávaly nové projekty a dva z nich teď přistáli v rukou velice šikovných režisérů. David Leitch (John Wick, Deadpool 2) se upsal režii snímku Bullet Train pro Sony Pictures.… (více)

Reklama

Reklama