Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 2

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (137)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Vlastně bych možná dal i tři hvězdy, protože trojice Theron/Robbie/Kidman byla dobrá, ale celek byl takový unylý a nezáživný. Vím, že když se jedná o film na motivy skutečných událostí, tak není moc možností, jak příběh osvěžit, aniž celek ztratil na věrohodnosti, ale přece jenom by to chtělo hlavní trojici trochu více poznat, aby s nimi divák soucítil, což v tomto směru měla prostor jen postava Charlize Theron, která vlastně měla všechno, aniž by musela bůhvíco strpět, ale postavy ztvárněné Robbie a Kidman, které opravdu za odmítnutí přišly o práci nebo naopak práci dostaly jen proto, že se obtěžování podrobily, zase tolik prostoru neměly. Tímto spadá film Bombshell do klasického průměru podobných filmů. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Šokující skandál plný sexuálního obtěžování sličných moderátorek, který v létě roku 2016 přiskřípl pyj do zipu poklopce jednomu nemravnému zakladateli prestižní zpravodajské televize FOX News. A co mohlo být pro americké diváky pobuřující, je pro našince vesměs korektní (po)čin, co má hlavně atraktivní herecké obsazení. Vnadných žen se tedy ve zpravodajských tocích pohybuje opravdu značné množství. A vyloženě ošklivá moderátorka se ve zpravodajských kruzích nevyskytuje. Film ovšem nabízí pouze jednostranný pohled na celou kauzu, načež evidentně nadpozemským sebevědomím hýřící ženy jsou popisovány coby veskrze skromné a nenáročné, tudíž neambiciózní a netoužící po kariérním rozvoji, přičemž šok, že mají znenadání u pusy pyj, je pro ně cosi jako vedlejší nežádoucí (d)efekt, se kterým je dobré se vypořádat soudně, lesbicky a feministicky. A je nutno podotknout, že každý chlap, ať už je to dělník na pile či televizní pracovník, má své potřeby (si sáhnout). A tím víc, přijde-li mu na pracovní pohovor Margot Robbie. Samozřejmě naprosto super sympatická, hodná, milá, ta charakterem nejlepší žena jaká existuje. Jen má jedinou vadu - vzhledem si říká o knír z mlíčí. A její kolegyně, Charlize Theron a Nicole Kidman, už nenechají dál spočinout nenechavé ruce otylého šéfa na svých tělech, tudíž vytáhnou proti němu a očistí své vaginy jednou provždy. Tenhle kontroverzní snímek určitě nechce slabší pohlaví činit ještě slabším pohlavím. A všechny ženy v něm táhnou za jednu společnou šňůrku tamponu, neboť tak to je správné. Jay Roach si přinejmenším vylepšil režijní kredit. Margot Robbie je hotová barbie girl. A není muž, slušný, neupocený a vyvoněný, co by si s ní nechtěl hrát. 7/10 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když chceš víc, musíš ptáčka vykouřit." Jsem pro sexuální obtěžování opačným pohlavím, ale bohužel mě žádná krásná nadřízená neobtěžuje. Asi proto, že žádnou nemám. Jsem tedy objektivní, takže mi ta úvodní věta připadá jako solidní pracovní nabídka. Je totiž poměrně jednoduchý říct NE a jít někam, kde to funguje líp. Jenže co když je to všude stejný? Naštěstí nejsem ambiciózní kráska, takže to řešit nemusím. Nicméně je to pro mě jistý dilema. Vždycky jsem stál na straně slabších a pomáhal jim, ale může být krásná žena slabší než arogantní tlusťoch na vozíčku? To se mi nějak nezdá. A nezdá se mi ani celý to Me Too, který řeší věci z dob, který si ti vysloužilí sexuální predátoři už ani nepamatujou. Mám prostě dojem, že těm ženám nejde ani tak o spravedlnost, ale spíš o trochu slávy a hodně peněz. A svět, ve kterým prachy vyřeší všechno, rozhodně není v pořádku. Jo a film se mi docela líbil. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Víceméně promarněná šance... Film o důležitém tématu, které měl zpřístupnit a objasnit ideálně všem, a přitom taková obyčejná a nepřekvapivá nuda určená zase jen úzkému okruhu diváků. Nejzajímavější postavu hrála Margot Robbie, a to nejspíš proto, že byla vymyšlená, respektive že do ní scenárista zhustil více jiných postav, zatímco Nicole Kidman mě takřka neoslovila a Charlize Theron dopadla jen o málo lépe. Obě ženy prominou, ale druhou nejzajímavější postavou byl Alies v podání Johna Lithgowa, což ovšem tvůrci zamýšleli jen stěží. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jelikož nejsem Američan, tak jsem o tu moderátorku, která se postavila ve své show před celým národem Trumpovi, ani nezakopl. Tudíž jsem film přešel absolutně bez zájmu. Jen s tím rozdílem, že jsem se nemohl vynadívat na Margot, Nicole a Charlize. A nejde jen o jejich krásu, jako i o to, že je maskér předělal k nepoznání. Tak když už nic, tak aspoň něco, že… ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • „Nevyrostla jsem na sledování Fox News,“ uvedla Margot Robbie pro Entertainment Weekly. „Nevyrůstala jsem ani na stejném místě jako Kayla. Poměrně dlouho jsem s jejím pohledem na svět bojovala, ale Twitter se ukázal jako účinný nástroj, abych ji lépe pochopila, protože lidé jsou na Twitteru poměrně hlasití.“ (Duoscop)

Reklama

Reklama