Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (17)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Stylový seriál založený na nejasnostech a atmosféře s přiměřenou délkou epizod, kde po deseti dílech zjistíte, že se nic nevysvětlilo a že spousta vějiček hozených do kotle bylo jen tak pro efekt. Jestli neradi marníte čas seriály, které končí neuspokojivě a nevysvětleně, tak Servantem neztrácejte čas. Casting je fajn a zapamatujete si z něj zřejmě především nesnesitelnou vyšinutou matku nehodnou sympatií. Nejvíc se mi na seriálu vlastně líbilo, jak si dělá legraci z kontrastu jakési konzervativní dívky ze Středozápadu se znuděnými boháči z velkoměsta, kde se manžel věnuje až absurdní gastronomické úrovni a manželka věří v přirozený domácí porod a naslouchá klasické vypočítavé ezoterické léčitelce, aby pak totálně selhala jako matka a vše dobarvuje ironický Rupert Grint jako zhýralý bratr. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psychologické drama s prvky hororu, ale pořád spíše to drama s podmanivou atmosférou. Celý příběh mě neskutečně zaujal, a já měl od samého začátku, plnou hlavu myšlenek. Samotný Stehen King přiznal, že ho tahle show baví, a líbí se mu to tajemno kolem a kolem, plus ta psychologie mezi postavami. A i já byl nadšený. M. Night Shyamalan se na 1 sérii podílel jako producent a režisér dvou epizod - První epizoda Reborn, a předposlední Jericho. Tvůrce Tony Basgallop má zajímavý potenciál a bylo by fajn kdyby napsal scénář k nějakému drama-thrilleru a natočil to Shyamalan, to bych si nechal líbit, protože tihle dva k sobě pasují jak prdel na hrnec. Herecké výkony jsou perfektní a užíval jsem si každou chvíli s Rupert Grintem ( Ron z Harryho Pottera ), nebo Neill Tiger Free, na které celý děj stál. Ze začátku máte spoustu otázek, a během dalších dílů zjistíte co potřebujete, ale zároven si budete klepat na čelo a ptát se - Cože? Zkrátka je to dobře podmanivý se skvělými hereckými výkony a se zajímavou zápletkou. Plus musím zmínit soundtrack od Trevora Gureckise, ten je opravdu podařený, díky němu je seriál zajímavější. Chci 2 sérii! ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série Tenhle seriál vypadal zezačátku docela dost slibně, v podstatě jsem ani chvíli neváhala a vrhla se do něj, načež jsem každý týden poctivě čekala na další díl. Jako další lákadlo se u něj jevilo Shyamalanovo jméno. Každá epizoda budovala napětí i atmosféru docela úspěšně a diváka napínala jako kšandy. Herecké obsazení potěšilo, každá postava měla svá pro i proti a co je tady určitě na pochvalu tak určitě kamera a celkový vizuál s interiéry krásného městského bytu, Obecně celý námět se mi zdál originální a správně záhadný. Každým dílem stoupá mysteriózno, avšak nápověd k odhalení pointy přichází opravdu málo, a tak by divák očekával aspoň grandiózní a kulervoucí finále, protože Servant toho postupně rozkrývá opravdu jen pramálo. To je právě to, proč mě to postupem času už začalo štvát. Hrozně dlouho se tam jakoby nic neděje a twisty tam nejsou skoro žádné. Finálový díl vyšuměl šíleně rychle a proto je ten zážitek takový necelistvý a neintenzivní, takže škoda no. Jestli bude druhá série, nejspíš si jí ale seženu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Chvíli horor, chvíli zase napínavé drama, a takhle to skáče scénu od scény, díl od dílu. A je radost tenhle seriálový mindfuck sledovat, páč se nejen díky Shyamalanovi jedná o jeden z nejosobitějších nových seriálů. Jak se blíží nervydrásající finále, je už sice otázek pomalu víc než v předposlední sezóně Ztracených, ale já věřím, že nám to tůvrce Šestého smyslu ve druhé řadě vynahradí, a ke slovu se dostanou odpovědi. Možností kam se vydat je teď rozhodně dost. Zatím tedy veliká spokojenost a důkaz toho, že mysteriózní horory ještě mají co říct, když se vezmou za tu správnou pupeční šňůru. P.S. Novopečení rodičové si k hodnocení přidají deset miliard hvězdiček, a je tu minimálně jedna epizoda, kterou maminky fakt vidět nechtějí. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalší veľmi dobrý seriál, ktorý ťaží z viacerých vecí. Zhrňme si ich. Originálny námet, dokonale vypiplaná technická stránka, hutná atmosféra, vhodne zvolený objekt, kde sa takmer celý príbeh odohráva a v neposlednom rade perfektný súlad dvojice Basgallop a Shyamalan, pričom aj ostatní tvorcovia vykonali výbornú prácu a taký Nimrod Antal určite nie je žiaden nímand. No a určite aj dĺžka epizód, tých desať dielov dosť zavádza, inak by samozrejme šlo o 5-dielnu minisériu a je super, že sa určitý dramatický oblúk otvorí a uzavrie vždy behom polhodinky. Zdá sa, že tvorcovia majú všetko premyslené, dej sa nezadrháva, záver bol určite vymyslený vopred a ďalej sa ukáže, či to majú tvorcovia premyslené na dlhšiu trať. ()

Galerie (61)

Reklama

Reklama