Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Drž se týmu (S01E04)

(epizoda)
  • Jižní Korea 쫄려도 편먹기 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hráči mezi sebou vytváří spojenectví a když zhasnou světla, není v bezpeční vůbec nikdo. Třetí kolo vyžaduje, aby Ki-hunův tým začal přemýšlet strategicky. (Netflix)

Recenze (51)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chaos, brutalita, napětí. Hráči dostali trošku volnost, byli popostrčení tím správným směrem a nechali se beze zbytku využít k prořídnutí svým stavů formou zajímavější "zábavy". Seriál zatím nabízí své vrcholy v podobě jednotlivých her. Když se snaží budovat zájem o jednotlivé hráče, tak vše padá na jednotlivých postavách. Nakročeno to má k slušnému finále. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečně se víceméně vysrali tvůrci na ty kecy kolem dokola a šli tvrdě na věc. Nejdřív menší rozmíška u dělení žrádla, pak se hráči začnou zabíjet mezi sebou, nechybí rychlá jebačka na WC (se divím, že je mají společné), no a následuje velmi tvrdá přetahovaná (hlavně tedy při dopadu pro prohrané). Konečně to mělo téměř celou dobu ponurou atmosféru, mrtvých taky bylo dost a některé postavy si stále více získávají mou pozornost. Jak ty kladné, tak i záporné. Takže tady půjdu v hodnocení o hvězdu výše, než tomu bylo doposud a jsem zvědavý na pokračování… ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne az v tomto dieli vidno, "navratnost investicie samotneho organizatora". :) ..aspon teda u jedneho "zaskodnika" su to bodyparts. Zvysok je len v darcekovych krabiciach, ale snad uvidime, ci idu vsetci len do spalovne. Zaver a stareho taktika boli super. :) Skoda, ze stale nevidime dovod a motivaciu vobec usporaduvat tak kolosalne hry. Klise by bolo, ze si ludia uzivaju life-stream a stavkuju. Co sa vsak nedeje. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénář začíná slušně haprovat. Zcela hloupě se tam míchají věci, které jsou zcela zbytečné. Tak třeba, opravdu není problém to střídání masek? Nebo najednou lze jít na záchod kdykoliv? Co ta “bokovka” s orgány? Sorry, ale už je to moc a měl jsem chuť dát podprůměšr, nicméně jde o nejdynamičtější epizodu ( prakticky 2 hry během epizody ) a příprava strategie na hru "týmů po deseti" byla fenomenální. Takže nechám 4 hvězdy. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu z ubytovne sa pozeralo naozaj ťažko napriek tomu že bola doteraz jednou z najlepších, proste dobre akurát tak k vyvolaniu epileptického záchvatu ale svoj efekt to splnilo. A klobúk dole že aspoň kórejjsky Netflix nereprezentuje libtdárdnu verziu o svete kde by ľudia mali umrieť deň potom ako odídu na dôchodok a prestanu byť pre spoločnosť užitočný. Nepotešilo ani prerušenie epizódy uprostred deja, ale to je teraz zvykom. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Keď počas preťahovania lanom spadne jeden tím z plošiny, druhý tím na opačnej plošine zostane stáť. V skutočnosti by ich prehrávajúci tím stiahol tiež dole. (Hurko)

Reklama

Reklama