Reklama

Reklama

Temný dům

  • USA The Night House (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Beth (Rebecca Hall), která se vzpamatovává z nečekané smrti svého manžela, zůstává sama v domě u jezera, který pro ni postavil. Začíná však odhalovat jeho znepokojující tajemství a je odhodlaná je rozluštit. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (199)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Daří se navodit řádně tísnivou atmosféru, jak se žalem zdrcená Rebecca Hall (ne)vyrovnává se sebevraždou manžela, jehož přítomnost v domě u jezera neustále cítí – ve snech i v jakési zrcadlové realitě. Postupné odhalování jeho tajemství přivozuje husí kůži a slušně pracuje s nadpřirozenem z oné druhé strany, závěrečné vysvětlení a především "souboj" s neviditelným zlem mi už nicméně přišly hloupé a málem stály snímek jednu hvězdičku v hodnocení. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tak si to zrekapitulujme. Hodinu 20 sa čaká na 12 minútovú scénu, ktorá nič z hororového hľadiska neprinesie, pričom za zmienku stojí akurát “ako-tak” zaujímavý námet, ktorý tu už tak či onak bol, akurát ho niekto iný podal iným spôsobom. Pokiaľ niekto dúfa v ducharinu, ktorá ho vystraší, bude extrémne sklamaný, a tak sa teraz dostanem k pointe tohto milého komentára, ktorý slepým trošku oči pootvára. Táto nudná kokotina bude mať teraz nevedno prečo 70%, pričom extrémne podhodnotený “No One Gets Out There” sa ledva udrží na päťdesiatke. Ostuda, tieto komerčné pičoviny s reklamou všade naokolo. Rozmýšľal som, že dám dve hviezdy, ale keď niekto bez milosti zjebe horor, ktorý má aspoň snahu hororovo potešiť, tak ja môžem tiež zarezať túto pojebanú romancu bez zápalu, ktorá je asi tak hororom, ako ja poslom očkovania. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Seriózní psychologický horor pro dospělé, děti se v multikinech budou nudit. Temný dům stojí na výtečném hereckém výkonu hlavní postavy, Rebecca Hall to opravdu trefila tak, že jí zdrcenou postavu manželky sžíranou nejistotou a strachem věříme. Dál se mi líbila pěkně vymyšlená mytologie kolem bubáka (kde se vzal a co dělal), jen škoda, že se s ním pojí i několik nejasností (proč to dělal zrovna takhle). Strašení jsem ale od Brucknera (zvlášť po vynikajícím Rituálu) čekal o něco intenzivnější. 7/10 ()

Azrael515 

všechny recenze uživatele

Bruckner by bol celkom schopny atmosferak, keby sa vyhol tej svojej patetickej WTF-Bobby-Ewing-happy-endovosti... Zamotat klbko vie celkom slusne, ale na konci si bez cheatovania noznicami nedokaze poradit. LAME! A pritom by stacilo vygradovat beznadej a hodnotenie by slo vyssie. Tema schizofrenie v kombinacii s architekturou pachne (myslene ako kompliment) "novsimi" Hellraisermi.. Vyber dalsieho projektu ma teda ex-post nezaskakuje.. :D Az objavi Barkerovsku nadsenost pre maso, dosiahne to aspon na priemer. :D ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Režisér David Bruckner potěšil hororový fanoušky filmem The Ritual z roku 2017. Proto byl jeho nový horor velmi očekávaný. To co jsme nakonec dostali se nebude líbit každému. Má to pomalé tempo, nikam se nespěchá a film spíše sází na budování samotné atmosféry. Herečka Rebecca Hall nesleze z obrazovky a její herecký výkon je naprosto bezchybný. Zaujme zajímavý děj okolo "ducha". Celý závěrečný akt mi přišel vynikající a já jsem s nadšením sledoval toto dílo. Na rozdíl od zmíněného Ritualu se finále povedlo. Tam film ve finále zakopnul. Sice jsem čekal větší důraz na horor, ale nakonec si nemůžu stěžovat. Jsem hodně spokojený. Ale jak jsem již řekl, není to horor pro každého. 7/10 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama