Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Let’s waste some fucking time!" ______________ Time-loop premisa z ranku 'Na Hromnice o den více' či 'Edge of tomorrow' již není v popkultuře kdovíjak vizionářská či originální. Tenhle snímek jí ale hravě aplikuje do neskutečně atraktivní komediální romance, která klame svým tělem a prvotním zdáním, kterou načrtne v celkem nezajímavý expozici - i já byl s přítelkyní zpočátku nehorázně skeptickej, ale garantuju vám, že pokud dáte týhle báječný existenciální tragikomedii šanci, nebudete vůbec litovat. 'Palm Springs' je totiž senzační jednohubkou která není nijak monotematická, neskutečně zábavnou rom-com žánrovkou u který se budete královsky bavit, a v neposlední řadě nejlepší feel-good oddechovkou tohoto léta. Tohle je totiž i v rámci subžánru time-travel fiilmů nedocenitelná raritka. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prednosťou je bezpochyby ústredné duo hercov s komediálnym nadaním. Funguje medzi nimi nenútená vzájomná chémia a ich charaktery sú vcelku dobre prepracované. Hoci sa snímka zvlášť zo začiatku tvári ako typická romantická komédia, v ktorej sa do seba dvaja ľudia bezhlavo zamilujú, nie je tomu tak. Je realisticky vykreslený postupný vývoj ich vzťahu. Humor je vydarený, ale samotný by celé filmové dielo neutiahol. Navyše miestami až čierny humor nie je úplne pre každého. Existencia človeka v časovej slučke stráca na význame. Z vizuálneho hľadiska zaujme predovšetkým svojou jednoduchosťou v pozitívnom slova zmysle. Jednotvárnosť stále sa opakujúceho dňa najskôr pôsobí komickým dojmom, ale postupne začne diváka skutočne vytáčať. Kvôli tomu sa niekomu môže zdať aj necelých deväťdesiat minút ako vecnosť. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Pohodová letní oddechovka, které nejde ani zdaleka tak za hranu absurdity, jak by se mi líbilo. Trio Samberg, Milioti a Simmons je však skvělé a Palm Spings tak udrží celkem bez problémů nad průměrem. Nejvíc mě ale zklamal konec, který není zdaleka tak dobře vypointovaný, jak by mohl (on vlastně jen tak vyšumí do ztracena). Jako komedie povedené, ale nemůžu se ubránit pocitu, že po těch skvělých ohlasech jsem trochu zklamaný... ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Další parafráze Hromnic. Ale proč ne, to téma je fajn a dá se s ním hrát různě (a v zásadě i vtipně, viz třeba Happy Death Day). Palm Springs má v první půlce spoustu energie a vtipných míst. Samberg se sice pitvoří o dost víc, než bych nutně vyžadoval, ale snesu to. A když s ním Sára objevuje zákonitosti "světa za zrcadlem", zábavnost je nejmíň na čtyřech hvězdičkách. Je škoda, že jen málokdy mají tvůrci koule, aby udrželi tempo. S tím, jak potřebují nějaký dějový vývoj, většinou se z komedie stane drama/romantika nebo prostě nuda. Tady to nebyla úplná nuda, ale sešup ano. Celkově je to docela povedená komedie.  ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

příjemný film,do kterého je ideální jít ve chvíli,kdy o něm divák vůbec nic neví.Já o něm nic nevěděl a byl jsem nakonec poměrně příjemně překvapen tím,že jde o kousek který si hraje s časovou smyčkou.Není to sice nijak přehnaně originální a už tu byly i lepší zpracování,ale díky sympatickým hrdinům a nevtíravému humoru je to nakonec fajn zábava na deštivé odpoledne...70% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Scenárista Andy Siara potvrdil, že postava Nylese byla ve smyčce uzavřená přes 40 let. (TaNya_)
  • Na film bol získaný daňový úver od štátu Kalifornia a vzhľadom na obmedzenia tohto daňového úveru boli nútení nakrúcať v oblasti Los Angeles a nie v Palm Springs. (Arsenal83)
  • Natočenie filmu nebolo isté, ale akonáhle na projekt prikývol Andy Samberg, financovanie sa odrazu nestalo problémom a objavili sa sponzori. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama