Reklama

Reklama

Píše se rok 50 př. n. l. Za devatero horami a devatero řekami… Tedy velmi, velmi daleko od malé galské vesnice, kterou tak dobře známe, leží země zvaná Čína. Zde proradný generál, bažící po moci, právě zajal a uvěznil čínskou císařovnu. A protože věhlas nepřemožitelných Galů překvapivě sahá až do Asie, princezna Fu Yi neomylně ví, na koho se obrátit. Se svou věrnou strážkyní Na Ban Čim a synovcem fénického kupce Popkornise prchá ze země. Samozřejmě požádá o pomoc ty nejlepší z nejlepších, udatné válečníky, Asterixe a Obelixe. Naši dva nerozluční hrdinové se s princeznou vydávají na dobrodružnou výpravu za záchranou císařovny i celé Číny… (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (147)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Sice jsem to nedokoukal, protože hlasy Suchánka a Koháka mi rvaly uši a zvyšovali můj tlak. Jak může někdo obsadit dabing někým, kdo neumí mluvit? No, každopádně to, co jsem viděl, byla nuda, a to fakt hrozná. Možná se to pak rozjelo, ale kdo ví. Jediné co mi utkvělo v paměti byl Lellouche, který se až nápadně podobal Obelixovi v podání Depardieu. A to byl plus. Druhé, co si budu pamatovat, je Pierre Richard, kterého jsem málem nepoznal. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Ehm, cože? :D Řekněte mi někdo, že to je parodie, prosím :D To byla hrozná sračka, ano hudba dobrá, ale to je tak všechno. O hereckém obsazení ani nemluvím nikdo mi tam nesedl. Já sice nepiju, ale normálně, jsem dostal chuť :D Fakt to je film na zhulení a jestli někdo bude brát film vážně, tak bude jenom nasraný. Prosím u toho filmu nehledejte logiku, ani špetku serióznosti, které v ostatních filmech, alespoň trochu byly. Film si dělá prdel ze všeho z čeho jde a přiznám se že já jsem se smál, ale aby se neřeklo je to strašně trapné, ale jako fakt hodně :D Ti co si nechtějí ubližovat, vyhněte se obloukem. Toto bylo mimořádné hlášení. Bůh s námi :DDD 5/10 ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Těžko lze uvěřit tomu, že nejnovější hrané dobrodružství slavných Galů je svým zpracováním ještě horší než jejich předchozí cesta do Británie. To už je opravdu co říct. Začnu tedy u obsazení. Marně jsem hledal alespoň jednu postavu, která by byla alespoň trochu sympatická. Ústřední dvojice je obrovský přešlap, chemie mezi herci je absolutně nulová, vůbec mi nejde do hlavy, jak to takhle vůbec mohli pustit ven. Scénář je plný přihlouplých dialogů a různých nesmyslů, humor je trapný až běda, příběh neobsahuje jedinou zapamatovatelnou scénu či myšlenku, prostě totální prázdnota. Člověk by si až myslel, že to má být urážka či sabotáž. Děs a hrůza. Je mi vážně líto, kam až to tato série dopracovala. Mám sto chutí dát odpad, nic jiného si tohle veledílo totiž nezaslouží. 1/10. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Už jdeme hodně dolů. Doby, kdy Asterix s Obelixem bavili jak dospělé, tak i děti, jsou pryč - Tohle by chtělo původní účel plnit také ale nefunguje to. Příběhově už nevíme kam jít, tak jdeme do Číny. Vegani jsou taky lidi, tak je tam taky zkusíme vesrat. A to celé má spojit nalezení nových přátelství a lásky, což se taky moc povedeně nekoná, takže ve výsledku zůstává věrná Bro-mance mezi Asterixem a Obelixem. Velký, velký průměr. Ale Ibra a jeho rolička nezklamala - Je dobře, že si umí udělat srandu i ze sebe. Každopádně sjedeš to až do konce, to není problém ale výsledné dojmy jsou tu tam. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

V tomhle dobrodružství je strašně moc zamilovanejch. Tak jsem se vážně dočkal Asterixe na velkém plátně!  Občas to bylo fakt nesmyslný a příběh bych nepřevyprávěl. Navíc pan režisér jako Asterix byl fakt hroznej (typově úplně mimo),  takže těžko říct jestli bych doma nedal o hvězdu méně. A ano, Asterixovské poměry je zde možná až moc zamilovanejch a na můj vkus strašně moc Asiatek (ale i Asiátů.:D ), kvůli kterym je tady pak i  strašně moc zamilovanejch.:D  Ale ty dvě hodiny utekly skoro jako dvě vteřiny. Bylo  to sice béčkový, ale taky  dostatečně ulítlý a absurdní. A hlavně na rozdíl od takovejch Olympíjských her i vtipný!  Popcornix s hlasem Koháka byl fajn nové osvěžení stejně jako Otis v Kleopatře. A César se svým teplým posluhovačem si ukradly každou scénu pro sebe (A kde jsou, a kde jsou, a kde jsou, ty Egypťánky...) Smál jsem se skoro pořád a báječně jsem se uvolnil. Moc díky!   Film se nebere vůbec vážně, je  zde spousta fórků a i písničkových. Nezůstal ušetřen ani Hříšný tanec. Co teprve: ♪ Anti-Antivirus, Anti-Antivirus, Anti-Antivirus ()

Galerie (68)

Zajímavosti (39)

  • Madeline Fontaine vyrobila kostýmy pomocí barviv, jejichž výroba se datovala do Galořímských dob, aby vypadaly autentičtěji. (Krtek123)
  • Film se natáčel ve Francii a Maroku. (Krtek123)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno