Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (157)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda začít tím, že se jedná o scenáristickou exhibici, nebo rovnou zamířit k tomu, že i tenhle skvost má svá slabší místa, když zhruba v polovině mírně ztratí dech. Ale obratem jej opět nabere a pustí se do dalšího vyprávění se snad ještě větší vervou, než s jakou úvodní díly vtrhly na obrazovku. Několik velmi dobrých krimi seriálů poslední doby mě zklamalo současným módním trendem přejít k pointě již v předposledním dílu. Nevina sice naznačí totéž, ale poslední epizoda rozhodně není pouhým trapným dovysvětlením. Naprosto zbytečný je až faktický konec, který si Paulo mohl odpustit. Musím pochválit celkový koncept, každý díl představí jinou postavu, která je v něm hybatelem děje. Každý díl doplní další dílek do složité skládačky celého příběhu a všechny dílky do sebe krásně zapadají. Paulo stvořil napínavou, místy drsnou (obličej jeptišky), malinko akční a velice atmosférickou krimi. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidiní krimi thrillerová jednohubka,která je nejsilnější v prvních 3-4 dílech,kdy není úplně jasné co se děje a tvůrci tady opravdu předvádí mistrovství v dávkování informací.Ve chvíli kdy se celé to klubo začne rozplétat je to sice pořád dobré a dává to smysl,ale také se objevují určité detaily,které mi neseděly a sebraly pár bodů z jinak velmi dobrého dojmu.Nehledě na to,že některé zvraty jsou už pak celkem dobře odhadnutelné a to včetně dvojitého finále s (pro mě trochu zbytečným) dovětkem.Španělé tohle každopádně umí a Coben umí psát (minimálně podle seriálů co jsem podle jeho knih viděl a konečně bych si mohl něco od něj přečíst) a kdyby bylo víc takových sérií,nevadilo by mi to...80% ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo nás opäť dostal, španielsky thriller, ako sme od neho zvyknutí – zamestná vašu myseľ sériou slučiek, je napínavý, zápletky sú hlboké a len pomaly sa klbko rozpletá. To, čo spočiatku vyznievalo ako séria náhod a nesúvisiacich príbehov, postupne do seba zapadá. Aj keď v šiestej časti nastal pocit, že sa dej už zbytočne zamotáva a nič nové sa nedozvieme, v závere pochopíme, že sme Paula opäť podcenili. Dobre obsadené postavy, najmä Mario Casas v hlavnej úlohe. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála skúseností, po ktorej si človek uvedomí, že hodnotie na úrovni od “nula” do 5 stojí akurát tak za hovno. Päť je v tomto prípade skrátka málo, pričom je fakt veľká škoda, že Španielska “La Roja” nepredviedla takýto “útok” na zmysly diváka na Eure. Áno, dalo by sa aj v tomto prípade vytknúť kadečo, a to najmä extrémnu zamotanosť, či s tým súvisiace vysvetľovanie prečo a za akých okolností sa komu čo stalo. Lenže z celkového hľadiska je to skrátka nadštandardne odvedená práca .. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Druhá časť bola úplne o niečom inom, ako prvá, aj s inými hercami, čiže som mala celý čas zdvihnuté obočie, takže mám asi aj zopár vrások naviac. Pekne sa však všetko spojilo, a každý diel uviedla nejaká postava svoj príbeh. Knihu som nečítala. Scenár bol výborný, aj keď miestami bola stopáž zbytočne natiahnutá. A ku koncu tiež trochu zbytočné motanice. Ale inak som celkom prekvapená myšlienkovou aj vizuálnou kvalitou. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)
  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)

Reklama

Reklama