Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (155)

petikacka 

všechny recenze uživatele

To teda byla smršť událostí, příběhů a zvratů, že se jeden ani nestačil málem nadechnout a zajít si na záchod. Normálně mě to přilepilo k sedačce, nejedla jsem, nepila jsem a dokonce jsem ani nekouřila!!!.... jenom jsem zírala s otevřenou pusou a odlepila jsem se až to skončilo, po 8-i hodinách. UUUffff byl to teda záhul uležet to, ale stálo to za TO!!! Za mě 100% ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Svěží seriálový vítr ze Španěl, který v sobě tím nejlepším možným způsobem kombinuje již dávno viděné a odzkoušené (připomene se 8 MM, Temný případ, ale i klasické "detektivní schéma" jako od Agathy Christie). Je to plné zvratů, má to vychytralé postavy a u těch představovaček na začátku každého dílu jsem si chrochtal blahem. Konspirační linka plus osobní antipatie mezi jednotlivými postavami dodávají celému vyprávění parádní šťávu. Jedna z nejlepších TV minisérií, které za poslední dobu vznikly. Oriol Paulo je neskutečný talent, což předvedl již ve svých předchozích filmech a pro mě jakožto jeho velkého fanouška je tahle ucelená série splněným vlhkým snem. [85%] ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Opravdu kulervoucí jako Contratiempo, El Cuerpo nebo Záhadná bouře byly pouze první dva díly, jinak je to "jenom" hodně nadprůměrná detektivka, po které člověk jako po zmíněných filmech nečumí nevěřícně ještě pět minut do zdi. Ale pět hvězdiček si to zaslouží, něco takového se přece jen vidí s bídou párkrát za rok. 90% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím přiznat, že mě víc bavila první polovina seriálu, v níž scénář předkládal divákovi stále nová tajemství a záhady, aniž by cokoli vysvětloval. S tím, jak jsem v druhé půli dostával až příliš polopatická vysvětlení, začal u mě seriál lehce upadat; s postupujícím dějem příběhu se navíc začaly objevovat menší i větší díry v logice, které celé záležitosti dost škodily. I přes tyto připomínky mě ale seriál bavil a na rozdíl od jiných počinů nelituji času, který jsem u něj strávil. Když si holt rozumí režisér se scénáristou, musí to být na výsledku znát:-) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to určitě nadprůměr. Několik příběhových linek, které se průběžně spojují a zase odpojují, přičemž nikdy nevíte vše, a tak si stejně jako detektivové průběžně stavíte a zase demontujete různé hypotézy, kdo, co a proč udělal. Určitě to má napětí a dokáže to vtáhnout. Mám samozřejmě i výhrady, které ale seriálu berou jen jednu hvězdičku. ČÁST Z NICH JDE ASI VNIMAT JAKO SPOILER, TAKŽE POZOR!!!!! Ex kurvy jsou tu až nadpřirozeně chytré a elegantní, a mají skvělé zuby, a celá ta část s nimi je prekombinovaná. Druhá věc je konečné odhalení reality, které mne jednak napadlo už někdy v půlce a které je vlastně dost scenaristicky laciné. Tohle by nikdy nedělal, nedává to racionálně smysl, takhle sám sebe položit. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)
  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)

Reklama

Reklama