Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (156)

petikacka 

všechny recenze uživatele

To teda byla smršť událostí, příběhů a zvratů, že se jeden ani nestačil málem nadechnout a zajít si na záchod. Normálně mě to přilepilo k sedačce, nejedla jsem, nepila jsem a dokonce jsem ani nekouřila!!!.... jenom jsem zírala s otevřenou pusou a odlepila jsem se až to skončilo, po 8-i hodinách. UUUffff byl to teda záhul uležet to, ale stálo to za TO!!! Za mě 100% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem do nového roku vkročil něčím správným, je to stoprocentně výběr španělského seriálového thrilleru od mého už teď definitivně oblíbeného rejži Oriola Paula, co se nám po svých geniálních filmových počinech (dva mi stále chybí) opět vydal zavařit mozky a zase se mu to podařilo. Nedoporučuju tenhle skvost komukoli, kdo si jde večer k televizi jen odpočinout. Ale kdo si chce užít neutichající jízdu, co mu nedá spát, bude tady naprosto správně. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo to zvládol na výbornú a trafil sa do chuti ako sa len mohol. Príbeh je to na čom tento seriál stavia, a keby ho mám povedať v skratke tak to nedokážem. Je to celé tak komplikované, zamotané, no napriek tomu to postupne všetko do seba tak krásne zapadne. Postupné zamotávanie a odhaľovanie vás núti pozerať ďalej, a miestami len budete krútiť hlavou čo sa to zas stalo (v dobrom). Finále je poriadny nervák a ja som si obhrýzol všetky nechty. Herci fantastickí, ja nemám čo vytknúť. 5* záležitosť. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo nezklame nikdy, i když upřednostňuju projekty, které si sám i píše. I přesto, že autorem tohoto námětu tentokrát není on sám, je nám, jako je u Pauloa pravidlem, naservírována pěkně zamotaná storka a trvá skoro celou sérii, než se celá rozplete (přesto je o něco více předvídatelná, než je u Pauloa pravidlem. Není se ale čemu divit, Paulo je prostě králem nepředvídatelného). Napětí rozhodně nechybí ani Neviny, udrží vás připoutaný k obrazovce, po řemeslné stránce je to jako vždycky paráda, ale nemůžu se ubránit pocitu, že jsem od novýho projektu Pauloa čekala ještě větší pecku. I tak se ale samozřejmě jedná o nadprůměrnou podívanou. A třeba se příště Paulo zase vrátí k něčemu ryze svému a moje srdce zajásá ještě o něco víc. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Typicky španělské mysteriózní drama soustředěné na to, aby od počátku do konce se držely pevně utajené linie, které se postupně rozplétají. Dvě pavučiny lží a příběhů se do sebe zapletou jedním v podstatě nahodilým vztahem (manželstvím), Seriál o nechtěném zabití a pomstě. Seriál o striptérce a prostitutce s rukami od krve. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)
  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno