Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (157)

akisha 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo zatím fakt boduje. Seriál má skvělou atmosféru a neustálé dávkování zvratů nebo nových informací, které mění děj a posunují pozornost z jednoho na druhého - to přesně jsem žrala už na Contratiempo. Líbil se mi příběh o striptérkách, ty flashbacky patřily k tomu nejlepšímu. Jediný, co mě trochu lezlo krkem, byl záměrně/nechtěně super prkenný Mario Casas s věčně naraženým totálně vyprázdněným výrazem, a pak taky ta poslední epizoda, tam už to prostě tolik negradovalo a úplný dovysvětlení už bylo takový umělý a divný. Jinak ale super, fakt se těším, s čím Paulo přijde příště. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

No, pane jo. Tak tohle se mi snad ještě nestalo. Během ednoho nepracovního dne sem se do toho ponořil a v 19h sem dokoukal poslední díl, což je samo o sobě brutální, strávit takle dlouho u TV. Ale měl sem čas a seroš mě doslova pohltil. Mazec. Tohodle rejžu už doslova uctívám,páč všechny jeho film sou téměř dokonalé skvosty..No ale tenhle seroš?To je tedda něco. Od začátku dokonale natočenej, perfektně propracovaný a vysvětlený postavy. Od prvního až do posledního filmu vlastně nevíš kdo to byl. Ořesně tohle zbožňuju. No, viděl sem tedy všechy rejžovy filmy a i seroše (má jen tenhle), takže nezbejvá než si to všecko pomalu dát znovu. Někdo ho srovnává  Fincherem, kde pak, Fincher  má oproti tomuhle rejžovi málo napínavý filmy a hlavně umí natočit i hrozný srágory. Orio Paulo je bůh! ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo nás opäť dostal, španielsky thriller, ako sme od neho zvyknutí – zamestná vašu myseľ sériou slučiek, je napínavý, zápletky sú hlboké a len pomaly sa klbko rozpletá. To, čo spočiatku vyznievalo ako séria náhod a nesúvisiacich príbehov, postupne do seba zapadá. Aj keď v šiestej časti nastal pocit, že sa dej už zbytočne zamotáva a nič nové sa nedozvieme, v závere pochopíme, že sme Paula opäť podcenili. Dobre obsadené postavy, najmä Mario Casas v hlavnej úlohe. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidel niečo tak kruté a sprosté. Všetko to zlo prichádza ale až v momente, keď má divák už vybudovaný vzťah k postavám, a veľmi dôsledne porozprávaným príbehom sa postupne dozvedá osobné príbehy každej dôležitej postavy.  Z toho dôvodu môže pôsobiť rozjazd seriálu trošku vláčne - ale pokial mu dá človek šancu, podmaní si ho svojou surovosťou a eleganciou zároveň. Jednoducho dramatická kriminálka bez servítiek. Španielský nečakaný klenot. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Asi takto: první díl mě odradil a zavrhla jsem to jako trapnou telenovelu. Pak mi kámoška opakovaně a nadšeně hlásila, jak se jí to líbí. Tak jsem tomu dala ještě šanci a podívala se na díl č. 2. Ten byl překvapivě vážně skvělý a vůbec v ničem nepřipomínal díl první (ani v atmosféře, natož v obsahu a dokonce tam hráli i úplně jiní herci; takže jsem se musela pak podívat znovu na jedničku, což se ukázalo dočista zbytečné, protože to skutečně téměř nijak nenavazovalo:)), dál už to bylo docela napínavé a nepředvídatelné, prostě takové správně horkokrevně španělské. Nakonec jsem nelitovala. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)
  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)

Reklama

Reklama