Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

tron 

všechny recenze uživatele

Stalloneho najslávnejšie postavy, John Rambo a Rocky Balboa, boli paradoxne v začiatkoch smutné, nostalgické, zadumané a melancholické. Paradoxne preto, pretože história ich s odstupom desaťročí vníma ako bizarné, nerealistické akčné figúrky. Pritom v prvých častiach o akciu takmer vôbec nešlo. Rocky 3 predstavuje (po výbornom originále a po tiež ešte v rámci možností psychologickej dvojke) bod zlomu. Prestáva záležať na postavách, vzťahoch, dialógoch, psychológii. Už sa len bezhlavo vrháme do epicentra dravej komiksovej ringovej akcie (ktorá ma však nikdy príliš nebavila, preto uprednostňujem prvé a posledné časti pred tými "v strede"). Tvorcom slúži ku cti, že zohnali zaujímavých súperov (Mr. T, Hulk Hogan). Ale nestačí to. Mne nie. Divákom to však stačilo, snímka stála 17 a na celom svete trhla 270 miliónov dolárov. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Slabota. Stallone - scénárista silně pokulhává. Celé to působí nastavovaně. Zatímco (pro mne ve výborné) dvojcevše mělo své místo, tady je spousta věci, které tu nemají co dělat. Co proboha ten úvodní čardáš s Wrestlerem?? Celé je to mdlé, chybí tomu Pohled tygra :) (todle sousloví už nechci nikdy slyšet) Jestli něco za něco stojí, je to (opět) tréningová pasáž a závěrečný zápas) Stallone - Herec je opět dobrý, ale jeho Rocky už není to, co býval. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Ak by to bol nebol Rocky, tak sa jedná o čistý podpriemer. Avšak, Mr.T ala boxer samotár je neuveriteľná kopa muskularity, proti ktorej mi hlavný hrdina pripadá ako malinkaté sústo kuraciaho mäska, ktoré ani nie je hodné súboju jeden na jedného. A preto dávam tretiu, samaritánsku hviezdu. No niesom to ja dobrák?.) mrk ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Příběh ne tak promyšlený a dlouhý jako v předchozích dílech, ale přesto to má co do sebe. Je zde více zápasů, hlavně ten konečný se hodně povedl, ikdyž je kratší, nebot Rocky protivníka dostane neuvěřitelně v třetím kole. Tréning s Apolem je skvělý, nostalgie tu také je, hudba opět dokonalá. Trošku bych ale fakt přidal tak 20 minut filmu a něco příběhově bych doladil, ale to je detail. Hodnotím 92% = ***** ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Skvělý na tomhle filmu je Mr. T jako Clubber Lang, jeho brutální boxer připomínající Mikea Tysona je prostě super, zato Rocky to už je hrůza, Slyovo čím dál horší herectví je tady pořádně znát, jeho nepřesvědčivost a přehrávání je přímo katastrofální, pokus o drama ve stylu jedničky spojené s větší akcí nevyšel, mělo zůstat jen u té akce, hudba to však všechno zachraňuje, přesto přese všechno jsem Rockymu zase fandil ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama