Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Recenze uživatele matous20063 k tomuto seriálu (4)

Ted Lasso (2020) 

Ted Lasso je seriál který mi doopravdy bude chybět. Snad poprvé jsem u seriálu brečel, a rozhodně se za to nestydím. Seriál kombinuje spoustu společenských problémů a fotbalem, se sportem který sleduje třetina populace planety. Nemusíte být fotbalový nadšenec abyste seriálu rozuměli, možná i naopak, seríál vás může naučit mít rád fotbal. Doopravdy, skoro po každé epizodě ve třetí série jsem si šel zahrát FIFU, protože jsem na to měl neuvěřitelnou chut. Seriál může působit levně, ale o to tu vůbec nejde. Zpracovaní je na seriál ůplně v pohodě. Je škoda že seriál skončil, ale narozdíl od jiných skončil srozumitelným koncem, a hlavně dobrým a poetickým. Seríál to co začne to i dokončí. 95% ()

Série 1 (2020) (S01) 

Já tomu musím dát prostě 5 hvězd, i když jednotlivé epizody jsou na 4, jako celek to funguje bravůrně. I když se může zdát že je to low-budget (což i možná trochu je) po doukoukání vám dojde že o to tu úplně nejde. I když je to založené na fotbalu řeší se tady mnoho problémů ze života a v kombinaci s fotbalem je to super podíváná nejen pro fotbalové fanoušky. Richmond je skvěle napsán je to malý anglický klub ketrý balancuje na pomezí Champions League a Championschip podobně jako Bournemouth nebo Norwitch. Herecké výkony jsou fajn, Jason Sudeikis svojí roli prodává famozně. Je to vtipné, dramatické a napínavé. 10. epizoda byla absolutní bomba! Nemůže se dočkat další série! 90% ()

Série 2 (2021) (S02) 

Druhá série byla narozdíl od té první méně fotbalová a více se zaobirála všeobecnými lidskými problémy, především mentálnímu zdraví. Upřímně mi to moc nevadilo ale právě ta velká fotbalovost dělá z tohot o seriálu něco vyjmečného. Nehcic aby to vyznilo že mi to vadí, to vůbec. Jen mi to připadá trošku škoda. Jinak druhá série přinesla nové fajn postavy, vývoj těch stávajících je velice fajn pozorovat a celkově jsem velice spokojený, první řada byla samozřejmě lepší ale stále je to skvělá podívaná. 80% ()

Série 3 (2023) (S03) 

I přes pár horších epizod dostala třetí série absolutní carry od závěrečných epizod. Za mě je třetí série kombinace toho nejlepšího z celého seriálu. Postup Richmondu ligou je skvěle napsán, evpluce postav od první série je prostě super. Závěr některé lidi naštval, ale mě přišel poetický a akorát to potvrdilo vše o čem Coach Lasso mvulí. 95% ()

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama