Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Kalimero13

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postava Teda je zde podobným unikátem, jako Jeff v seriálu Kidding. Tam kde je Ted výjimečný svým pozitivním přístupem, tam je Jeff zásadový ve svých morálních postojích. Tím že je Ted Lasso komediálněji laděný seriál, je předpokládám postava Teda pro běžného diváka mnohem lépe stravitelná a na postavu Jeffa můžou koukat místy jako na podivína. Přitom obě postavy představují něco, co by podle mě měla být samozřejmost, bohužel v naší společnosti není. Je potom krásné u Teda vidět, jak málo stačí, abyste okolo sebe rozlévali štěstí a pozitivní "energii", ač to slovo nemám moc rád. Pánové, od nejedné slečny jsem slyšel, že by si Teda vzali hned, jak by mohli. Vůbec se jim nedivím, taky bych si ho hned vzal :D ()

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrobce předražených ohryzků se pokusil lidstvo rozesmát a protentokrát k tomu nezvolil ceník svých produktů, ale celkem pohodový a vtipný seriál ze světa fotbalu. I když o fotbalu tento seriál až tak moc není, spíše o mezilidských vztazích, které je potřeba narovnat, aby byl jakýkoliv kolektiv úspěšný. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.série: Sport nemusím a už vůbec ne fotbal. Když vidím nějakého uřvaného agresivního fanouška, jak dělá kravál, nebo rozmazleného simulanta povalujícího se na trávníku, je mi zle. Tento seriál jsem si pustil a čekal jsem, že nedokoukám díl. Mýlil jsem se. Tohle není o pitomém fotbalu, tohle je jemná a hodně příjemná sonda do duše, na kterou se dobře dívalo. Ano, pár dílů uprostřed bylo slabších, ale v průměru to byl dobrý divácký zážitek a další sérii, jestli bude, určitě zkusím. (52%) ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

První série - (8/10). Ted Lasso je seriálový zjevením. Protože na seriálovém poli není mnoho počinů se sportovní tématikou. Teď jsou v trendu všemožné seriály, ale těch sportovních je jako šafránu. Ted Lasso je přesně tím seriálem, který si pustíte po dlouhém dni a necháte se unášet jeho příjemnou hřejivou atmosférou. Já jsem jej zvolil jako následovníka seriálu Undone. Ted Lasso mi zpříjemňuje mé usínání, které je díky němu zase o něco příjemnější - stal se z něj takový melatonin, který si vždycky zobnu před spaním. Celková atmosféra seriálu je nesmírně komická, hřejivá a tak trochu naivní. Postavy vám během prvních epizod přirostou k srdci a vy budete s radostí, nebo s bolestí sledovat jejich proplétání životy. Z tohoto až rodinného prostředí vyčnívá hlavní představitel Jason Sudeikis, který geniálně hláškuje. Ukazuje občas bizarní rozdíly mezi britskou a americkou angličtinou. Jako student tohoto germánského jazyka musím tato vtipná porovnání rozhodně ocenit. Kdybych mohl něco do příštích sérií zlepšit, tak bych to byly určitě záběry z fotbalových utkání. Na všední bázi fungují jednoduché záběry parádně, ale v zápasech bych ocenil kvalitnější kameru. Neočekávám, že bude Ted Lasso v dalších sériích konkurovat záběrům fotbalových zápasů pod hlavičkou UEFA, ale přece jenom se jedná o počin z dílny megalomanské technologické společnosti Apple. Takže bych chtěl to šustění dolarů alespoň trochu cítit i v těchto aspektech. Jinak se jedná o velkou spokojenost, která mi dlouhou dobu proklouzávala mezi prsty. I když mi v mém seriálovém watchlistu smrděla už nějakou dobu. Naštěstí jsem tuto příležitost chytil konečně za pačesy a mohl se naplno ponořit do této fotbalové symfonie. “You know, I always figured that tea was going to taste like hot brown water. And you know what? I was right. Yeah, it’s horrible. No, thank you.” Nejlepší epizoda: Tan Lines (S01E05) ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja som do Teda nastupoval ako do jednoduchej komédii a bol som nakoniec prekvapený, čo v závere z toho vyšlo. Výborný humor vyvažuje parádne vybalancovaná dráma, skvelé herecké výkony a super scenár. Na lopatky ma položila Juno Temple svojou rolou. Mne to padlo ako riť na šerbel! Parádna oddychovka na každý level nálady. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (22)

  • Během úpravy kanceláře je na zeď nalepen plakát z boxerského zápasu mezi Muhammadem Alim a Sonnym Listonem. (Duoscop)
  • Autobus, kterým odjede Ted (Jason Sudeikis) s týmem na zápas, stojí čelem k hřišti. V dalším střihu, když se rozjíždí, už má ale jinou polohu. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno