Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle svižném thrilleru plném akce spojí bývalý nájemný zabiják síly se svojí sestrou a problémovým teenagerem, aby se pomstil svému nevlastnímu bratrovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Další   badassovský film v řadě a opět vcelku povedený. Španělsko mám v poslední době zafixované jako hájemství zdařilých thrillerů a hororů, ale jak vidno ani v akčním žánru se zdejší kinematografie neztrácí.  Zradili ho, zabili ho (špatně) a tak se vrací, aby se pomstil. Otřepané téma, které ale je-li podávané s gustem se nikdy neomrzí.  Ač je akce, zde zejména bojové umění, přestřelená, tak spíš připomíná poctivá akční béčka devadesátek než dnes populární až komiksem nasáklé "wickárny".  Krutosti a jisté pokleslosti se pak  Xtremo nijak  nevyhýbá, a tak tu umírají i nevinní, děti nevyjímaje. Kdo toto nemá rád, patrně to nevydýchá. Bitky jsou pak pochopitelně středobodem všeho a jsou svižné a funkční. Obzvlášť řezanice v garáži s různými nástroji i  součástmi karosérie se povedla. Jen to finále s katanami  mohlo být lepší a lépe skrývat nedostatky  všech zúčastněných. Silná trojka. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Docela přirovnání k Johnu Wickovi sedí, rozhodně tedy počtem headshotů + celkovým bodycountem, inicializací zápletky a především přehlednou, efektní i efektivní, nápaditě choreografovanou akcí (bitka na záchodě!), kontaktní i přestřelkovou. Škoda proto, že se slušně rozjetý scénář zadrhne nepodloženou starostí o mladého delikventa a hloupou překombinovaností, přičemž i samotná vybíjená předvede své nejlepší v prvních "levelech", dál už se často nadbytečně natahuje zhovadilým nabíháním protivníků po jednom. Jo a Andrea Duro má sice půvabnou tvářičku, ale souboje na tělo a drsňácké pózy jí dvakrát neuvěříte. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nejsem si teda jistý, jak tohle může někdo přirovnávat k Wickovi. Akce je celkem obstojná, ale všechno kolem je celkem bída. Béčkoví herci, tvůrci taky nejsou zrovna nejostřejší tužky v penálu, vizuál průměrný, příběh strašně hloupý a co mi nejvíce vadí je povrchnost a nezajímavost hlavních postav. První hodinu jsem čekal na výraznější vtáhnutí do děje, to se ale bohužel nekonalo a zbytek jsem protrpěl. Španělsko by mělo zůstat u toho, co jim jde... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Xtremo není špatnej film, dokonce bych řekl, že tady španělé nasadili laťku hodně vysoko v rámci akčního krimi-thrilleru, bohužel to ale platí tak nějak do poloviny, možná kousek za. Je to celkem drsná gangsterka plná soubojů, vyřizování účtů, bratrské zrady a přestřelek. Ale pak najednou jak snímek graduje, graduje i hloupost a naivita, která tam neměla co dělat. Souboje začínají být víc a víc komický, jeden z hlavních záporáků se zdá být skoro nesmrtelnej (anebo ho ti ostatní jako zázrakem netrefí ani ze dvou metrů) a začíná to jít do kopru. Nesmírná škoda, že neudrželi opratě pevně v rukou, hodnocení mohlo jít jednoznačně nahoru. P.S.: Jakmile jsi toho jednou součástí, už tě to nikdy nepustí ze svých spárů. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Je to hodně dementní, ale zas člověk dostane velmi slušnou porci akce a bitek, headshotů je tu jako v Johnu Wickovi, ke slovu se v soubojích dostanou i takové věci jako AKU úhlová bruska, hasák, štípačky, hlavová opěrka od sedadla v autě nebo háček do zdi na obrazy. Střih a kameru akce není na úrovní Wicka nebo Raidu, ale oproti plno dalším akčním filmů je přehledná a nápaditá, takže to se počítá. Prostě skvělý výplach na večer. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno