Reklama

Reklama

Hunted

Trailer 1

Obsahy(1)

Eve (Lucie Debay) měla ten horší den. Výstavba budovy, kterou spravuje, bude opožděna a její partner ji začal rozčilovat přehnanou potřebou kontroly. Žena si chtěla na chvíli oddychnout.. Napít se, poslechnout si hudbu a zapomenout na otravný svět. Jakoby naschvál se na ni v baru přilepí, agresivní „účetní“ s uvolněnou kravatou a příliš mnoha vypitými drinky. Nakonec se však objevil záhadný, bystrý a uvolněný chlap s okouzlujícím úsměvem. O několik minut později mezi nimi něco zajiskřilo. Eve se však brzy dozví, že její rytíř v lesklé zbroji je ve skutečnosti zvrhlý psychopat, který má vážné problémy s emoční kontrolou. Když náhodou skončí v lese, začne lov. Ten se však bude lišit od všech jiných honů. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kousek. Začne jako víceméně standardní thriller o dvou únoscích a následných lesních lovcích žen, postupně je víc a víc prodchnutý duchem metafyzického matriarchálního pohanství a mysticismu, aby se v závěrečné čtvrthodince zvrhnul v takřka halucinační fantasmagorii, která si s většinovým divákem nemilosrdně vytře zadek. K mému nadprůměrnému dojmu z filmu přispěla jeho nevyzpytatelná originalita a zároveň i záživnost, zajímaví herci (démonický psychopat Worthalter a prudce charmantní blondska Debay), i několik zapamatováníhodných scén (benzínka, zmrtvýchvstání matky, atd.). ()

bourec 

všechny recenze uživatele

V poslední době co film, to perla. Samozřejmě ironie. Filmek je složen ze tří pomyslnejch částí. Ta nejzábavnější je ta naháněčka v lese s pár krvavejma scénkama. Druhá část je naprosto šílená varianta plná halucinací, příšerně ujetejch scén a buhvíčeho. A třetí ukazuje krásy lesa, květeny, živočichů všeho druhu, takže sem měl pocit, že sleduju přírodopisnej film. Kde se berou tyhle paka, co točej tyhle hovna. Ještě chvíli korony, a nechci ani domyslet, co se na mojí televizi ještě objeví. Sračka. 20%. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po zdejších recenzích jsem od Hunted čekal netradiční lesní survival. Tuctovej není. S tím souhlasím, ale nejsem si jistej jestli je tohle cesta tím správným směrem. Já osobně mám z filmu hodně rozporuplný pocity. Místy má film fakt napínavý pasáže který mě dokázali strhnout z toho ale vytasí pár WTF momentů který mi hlava nebere. To jako myslíte vážně ? Kouzelnej les kterej chrání nevinné. To mě poser. Od jisté chvíle mi to přišlo jako nechtěná komedie. Samotnej vrchol pak pro mě byl naprosto zoufalej.  Chválím obsazení dvou hlavních postav a pár solidních napínavých pasáží. Jako celek mi to ale moc neštymuje. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nejdřív to vypadalo na klasický rape and revenge, ale k rape vůbec nedošlo a zvrhlo se to v také klasickou lesní hru na honěnou a to tak že dobrou. Sychrává atmosféra sice nebyla nijak výjimečná, ale tady stačila. Co se nějakého gore týče, tak toho si tu divák moc neužije, ale čiší z toho taková ta zdravá brutalita, která nějaké ty létající končetiny hravě nahradí. Herecky výborné. Záporák je katalogový padouch a jeho představitel si to zjevně užívá a hlavní hrdinka dokáže sem tam vyčarovat božsky šílený výraz hodný keltské divoženky. Seděly mi i úlety jako byla bába s šípem, paintball a vlastně i samotný závěr. Jediné, co mě trošku vadilo, byl řetězec náhod, díky kterému záporák se svým nohsledem uprchlou holku vždycky našli. To prostě bilo do očí. Ale to je jen kosmetika. Frantíci umí. 75% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Svižný lesní Survival z oblíbené Francie! Sympatická blondýnka jde do baru na pár drinků a tam střetne chlápka, promění pár slov a šup už je u něj v autě, ovšem až tam si uvědomí, že tenhle chlap asi nebude ten pravý, je to totiž psychopat s vraždícími úmysly. Kdo hledá příběh může film rovnou vynechat, ale jako lesní naháněčka je film dostatečně napínavý a Arieh Worthalter hraje psychopata fakt bezvadně, ten jeho herecký výkon táhne celý film nahoru. Potěší i krásná příroda a spousta záběrů na lesní zvěř a s gore se tentokrát šetřilo, ale minimálně šíp zapíchlý v uchu a balvan v obličeji v paměti utkví. Já se příjemně bavil a ikdyž jsem čekal trochu drsnější podívanou, tak tady mile rád nadhodnotím. Příběh***, Akce*** Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7/10. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama