Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Zanedlouho překvapivě naváže pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny. Eddieho minulost však začne jeho nový život a rodinu ohrožovat. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tohle mi fakt sedlo ... dojemné a krásně zahrané ... musím uznat, že J. Timberlake umí nejen asi i zpívat ale hlavně si myslím, že umí i hrát ... má dobrou mimiku a gestikulaci ... působí velmi přirozeně ... není to ten typ herce "rychlokvaška", co si myslí že umí hrát jen díky tomu, že je zvyklý na kameru ... viz debilové a neherci Diesel, "Rock", Šwarcík, apod. ... jo ... a prosím ... dejte tomu malému klukovi Oskara, ano ... ten si to plně zaslouží !!! ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Druhý film z produkcie apple tv s okrúhlym hodnotením 9111, nepodarilo sa mi pozrieť seriálovú tiesňovú linku, škoda. Návrat Justína Timberlaka na filmové plátno. Celkom solídna dráma ako už spomenuli obľúbenú užívatelia, zo začiatku aj bavila ale potom to uletelo do nudy. Aj sa čudujem že to je v takých červených číslach ale predplatiteľov apple tv nie je veľa a to znamená menej divákov, menej hodnotení. 3* ()

Reklama

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele

Začnem tým, že ak som v nejakom filme videl medzi hercov meno Justin Timberlake, tak som si povedal, že to bude nejaká kravina, keď som si šiel pozrieť tento film, povedal som si to isté, hoci som videl, že film má pozitívne ohlasy. Ale v tomto prípade Justin podal vynikajúci výkon, ktorý ma viac než prekvapil. Nemyslím si, že tieto pocity pred pozretím ovplyvnili môj dojem z filmu. Samotný film je o Palmerovi, ktorý sa snaží po dlhom pobyte vo väzení sa zaradiť do normálneho bežného života Rýchly spád udalostí ho donúti si vziať do opatery malého chlapca "zo susedstva", ktorý nie je "moc chlapčenský" Hoci sa mi hlavná zápletka filmu spočiatku nepozdávala, ale rozvinula sa veľmi dobre, tvorcovia urobili kus dobrej práce, lebo bola to ozaj ťažká myšlienka na to, aby mohol byť z toho film, ktorý si zaslúži uznanie. Tiež sa mi páčilo, ako sa tvorcovia pohrali aj s vedľajšími zápletkami, v rukách niekoho iného by film pôsobil zmätene alebo primitívne Jednu hviezdu strhávam za nudnejší úvod, no určite to stojí za pozretie. 7/10 ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Nečekal sem, že to se mnou tak emočně zamává. Chlapík z dysfunkční rodiny udělal mladistvou chybu, po které přišlo nepříjemné uvědomění a začátku nové šance. Shodou okolností mu padne do starostí, krom sebe sama na svobodě po dlouhých dvanácti ztracených let v kriminále, jeden baculatý klučina s též dysfunkční ´´rodinou.´´ Klučina se na první pohled od amerického ideálu kovboje dost liší. Vše ale vynahrazuje opětovanou láskou pro ty, kteří se o něho v dobrém starají. Tvůrci rozehrávají citlivou hru o důstojný život děcka před pubertou, kterému svět nachystal ´´na růžích ustláno.´´ Civilním projevem natočená malá pocitovka z klasického amerického maloměsta. Skvělé herercké výkony tria Timberlake+Allen+Temple. 70% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že je to šablona, která nijak zvlášť nepřekvapí, ale je to dobře napsané a příjemně zrežírované. Justin Timberlake herecky zraje, malej lehce weirdo kid je taky sympaťák a celá ta lehce ponurá atmosféra umolousaného amerického zapadákova se mi neohraje. Hraje Juno Temple někdy taky něco jiného, než protivné vyfetlo? ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Juno Temple povedala, že ona a Justin Timberlake nemali koordinátora intímnych scén počas ich vášnivej sexuálnej scény, pretože necítili to za potrebu. "Pre mňa je dôležité, že sa porozprávate so svojím hereckým partnerom, s režisérom a súkromne sa dohodnete, čo je v poriadku a čo nie," vysvetlila. (Pat.Ko)
  • Zatiaľ čo Palmer (Justin Timberlake) sedí a pozerá si starý fotoalbum po smrti pani Vivian (June Squibb), môžete vidieť hnedý obrys jeho falošného tetovania na jeho hornom ramene. (Pat.Ko)
  • Zatiaľ čo Sam (Ryder Allen), Palmer (Justín Timberlake) a pani Vivian (June Squibb) jedli svoju večeru s mäsovými guľkami a hovorili o výdavku v obchode, na začiatku scény mal Sam na tanieri jednu mäsovú guľku a malinký kúsok cestovín, potom keď pani Vivian povie Samovi, aby "zjedol svoju večeru", na jeho tanieri sa zázrakom objaví viac jedla. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama