Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť pre mňa možno aj film roku, keďže prítomné aspekty mi fakt režú. Len nechápem, prečo sa režisér, scenárista a hlavný herec v 1 osobe rozhodol pojať svoju postavu tak iritujúcim a divácky nevďačným spôsobom, že okrem záveru v podstate ide stále iba na nervy. Nevadilo by ani občasné „umelecké“ prelínanie obrazu a rozsekávanie scén, či dramaticky prehlušujúci hudobný motív, ale tá postavička bola fakt moc. Pritom je to pekne natočené, vlkodlak vyzerá dobre a finálne rozuzlenie & zúčtovanie ma brutálne potešilo. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi schopná kamera, niekoľko sľubných atmosférických scén, krásna prírodná scenéria a dokonalý finálny zvrat, mali by z tohto filmu robiť aspoň potencionálne zaujímavý vlkodlači film. No, ale to by tam nemohla byt neskutočne iritujúca hlavná mužská postava, tak hnusne teatrálne vystúpenie policistu sa sem vonkoncom nehodilo. Škoda toho, film by u mna išiel veľmi vysoko, keby to pod taktovkou nemal režisér, scenárista a i herec v jednej osobe. Mohli to byt silne 4*, takto len slabe 3*, ale i tak si počínal dobre, keď si uvedomím, že som vobec nič od tohto filmu nečakal. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

The Wolf of Snow Hollow přivítá diváka líbivým intrem a slibným námětem o ospalém městečku ("Sleepy" Snow Hollow), ve kterém řádí psychopatický maniak nebo...možná něco jiného, nadpřirozeného. Bohužel, filmu neskutečným způsobem podráží nohy hlavní postava Johna, který byl nepochopitelně hysterický a otravný. Přitom vedlejší postavy nemocného otce (RIP Robert Forster) nebo Julie byly sympatické. Co se týká rozuzlení, přišlo mi vcelku zvláštní - překvapivé a do jisté míry i neotřelé, ale zvláštní (možný spoiler: na mysli mi přitom vytanul rakouský román Vlčí kůže). I přes několik černohumorných momentů, které film trochu oživily, jsem tomuto kouskou (bohužel) nepřišel na chuť. Možná dám filmu v budoucnu ještě jednu šanci (88% na Rotten Tomatoes mi totiž nějak nesedí). P.S. Jim Cummings má nepřehlédnutelně výrazné špičáky - náhoda?! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že od AMERICKÉHO VLKODLAKA V LONDÝNE, sme tu nemali humornejší pohľad na lycantropiu. Perfektne vyprofilované a zahrané charaktery, pričom snímok stavia hlavne na nich. Nieje tu ani gore ( možno trošičku ) a ani nevidno v plnej poľnej Vlkodlaka. Je to proste viac mimo žánru, ale o to lepšie vo vyznení. Ak by tu boli aspekty, ktoré tento film pomíja, možno by to bolo u mňa za menej, alebo možno by som urval celú hutnú päťku. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zvláštní mix hororu a komediálního drama jehož humor spočívá v tom že to vlastně k smíchu neni. Někdy to fungovalo, někdy to bylo trapný, každopádně během filmu jsem si záměrně nesympatickou hlavní postavu docela oblíbil a musim říct že to zahrál (i zrežíroval) dobře. Horší už je to samozřejmě po vlkodlačí stránce neboť to vyšetřování je tak chaotický že člověk postupně ztrácí zájem i pozornost. V podstatě líbilo, ale dokázal bych si to představit mnohem lepší. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama