Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Veľmi dlho som nedal odpad. A normálne si tlieskam, že som to dokázal vydržať až do konca. Takýto druh samohoniacich filmov je zlo najväčšieho rázu. Nefunguje tu vôbec nič. Hlavná postava je iritujúca a neschopná - ale nie v tom vtipnom ha ha móde. Každé jedno riešenie problému je scenáristické zlo. Štúdia toho, ako sa to nerobí. Nefunguje tu napätie. Charaktery tu nie sú žiadne. Mystifikácia okolo vlkolaka nulová, vzťahy nerealistické až hrôza (Slovenský Panelák je oproti tomu v rámci vzťahov Shakespeare) a finále je ako posledný kopanec po bitke. Veľmi zbytočný film. Videl som amatérske počiny na lepšej úrovni. Hanba, že toto je posledný film Roberta Fostera. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle jakoby narazilo na hranici geniality, ve vší béčkoidní svéráznosti se to odrazilo zpět někde do nadprůměru a tam to ve sněhu zůstalo zcela laxně ležet s cigárem a spokojeným broukáním na rtech.. Je to příliš vypiplané aby Cummings nevěděl co dělá.. Je to příliš rafinované aby to divák prokouknul.. Je to místy skoro nedivácké.. Nemá to žádnou závažnější ambici... Ale když člověk na tu vlnu dobře naskočí, tak to nějakým zvláštním způsobem funguje.. Mám cukání přikopnout tu čtvrtou rudou, jen nevím jak to (třeba i jen sobě) odůvodnit... Možná za toho R. Fostera ve své poslední roli? Nebo za finále které jakoby vypadlo z Mlčení jehňátek? ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť pre mňa možno aj film roku, keďže prítomné aspekty mi fakt režú. Len nechápem, prečo sa režisér, scenárista a hlavný herec v 1 osobe rozhodol pojať svoju postavu tak iritujúcim a divácky nevďačným spôsobom, že okrem záveru v podstate ide stále iba na nervy. Nevadilo by ani občasné „umelecké“ prelínanie obrazu a rozsekávanie scén, či dramaticky prehlušujúci hudobný motív, ale tá postavička bola fakt moc. Pritom je to pekne natočené, vlkodlak vyzerá dobre a finálne rozuzlenie & zúčtovanie ma brutálne potešilo. ()

evilmind odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, kde byla ta komediální část jako, neviděl jsem tam ani náznak vtipu. Ne jako vážně, to musí snad být nějaká cut verze, kde jsou vystříhány všechny vtipy? A vlastně by to pak i dávalo smysl, protože celou dobu jsem si říkal, že tohle musel stříhat nějakej úplněj amatér, řazení scén často nedává vůbec smysl, a když se k tomu přičtou jedni z nejhorších herců a nesmyslné dialogy, máte zaděláno na opravdové utrpení. ()

a.keram 

všechny recenze uživatele

Asi tohle budu opakovat u jakéhokoliv hororu. Neukazujte monstrum. Obzvlášť pokuď je celá pointa filmu že se neví zda na lidi vážně útočí vlkodlak nebo ne (chápu že to má vlastně být double twist, ale to prostě nefungovalo). Film je rozpolcený mezi rodinným melodramatem, horrorem, komedií a detektivkou. Celkově si pak scénárista, režisér a lead herec toho na sebe vzal asi trochu moc a dohromady to všechno padá jako domeček z karet. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama