Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Zajímavé a oku lahodící lokace zasněžené krajiny, docela neotřelé a originální závěrečné rozuzlení příběhu a jedna z posledních rolí hereckého veterána Roberta Forstera (např. Aligátor, Delta Force), jsou rozhodně plusem. Minusem je nepříliš sympatický hlavní hrdina a především to, že celý film působí strašně lacině, za což může slabší scénář i průměrná režie. Ve finále z toho vyjde vlkodlačí horůrek, kterých jsou tucty a vyniká jen tím zajímavým závěrem. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi schopná kamera, niekoľko sľubných atmosférických scén, krásna prírodná scenéria a dokonalý finálny zvrat, mali by z tohto filmu robiť aspoň potencionálne zaujímavý vlkodlači film. No, ale to by tam nemohla byt neskutočne iritujúca hlavná mužská postava, tak hnusne teatrálne vystúpenie policistu sa sem vonkoncom nehodilo. Škoda toho, film by u mna išiel veľmi vysoko, keby to pod taktovkou nemal režisér, scenárista a i herec v jednej osobe. Mohli to byt silne 4*, takto len slabe 3*, ale i tak si počínal dobre, keď si uvedomím, že som vobec nič od tohto filmu nečakal. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

„Absolvoval jsi forenzní psychologii...na Googlu? Prosím, pouč nás!” - V hororově-komediálním thrilleru The Wolf of Snow Hollow se určitě dá najít pár vtipných hlášek i několik solidních lekaček, nicméně z nějakého důvodu to dohromady moc nefunguje. Základem dobrého filmu by měl být kvalitní scénář, tenhle však nepatří zrovna k nejzdařilejším. Přitom malebné horské prostředí, kde se děj odehrává, mohlo posloužit jako skvělá kulisa k řádně mrazivému hororu. (40%) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zasněžené prostředí je hezké a vlkodlak má celkem potenciál, ale způsob humoru mě absolutně mě nejen míjí, ale absolutně vytáčí. Cummingsův policista aspiruje na cenu za nejotravnější postavu roku, ne-li desetiletí. Všechno dobré, co tu bylo, spolehlivě zabíjí. Mrzí to o to víc, že námět má potenciál a dobrých vlkodlačích hororů je jako šafránu. Tak snad příště. 15% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Vlastně docela dost povedený film, který je technicky zručný, překvapivý i napínavý. Cummings ale neměl do hlavní role obsazovat sebe. Role mu nesedla. Je prostě jen nesympatická až karikaturní. Potěší poslední filmová role Forstera, kterého už i dějově přidržují na nohách. Měl jsem ho rád. Nevybral si špatný film na závěr. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama