Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

angel74 

všechny recenze uživatele

„Absolvoval jsi forenzní psychologii...na Googlu? Prosím, pouč nás!” - V hororově-komediálním thrilleru The Wolf of Snow Hollow se určitě dá najít pár vtipných hlášek i několik solidních lekaček, nicméně z nějakého důvodu to dohromady moc nefunguje. Základem dobrého filmu by měl být kvalitní scénář, tenhle však nepatří zrovna k nejzdařilejším. Přitom malebné horské prostředí, kde se děj odehrává, mohlo posloužit jako skvělá kulisa k řádně mrazivému hororu. (40%) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť pre mňa možno aj film roku, keďže prítomné aspekty mi fakt režú. Len nechápem, prečo sa režisér, scenárista a hlavný herec v 1 osobe rozhodol pojať svoju postavu tak iritujúcim a divácky nevďačným spôsobom, že okrem záveru v podstate ide stále iba na nervy. Nevadilo by ani občasné „umelecké“ prelínanie obrazu a rozsekávanie scén, či dramaticky prehlušujúci hudobný motív, ale tá postavička bola fakt moc. Pritom je to pekne natočené, vlkodlak vyzerá dobre a finálne rozuzlenie & zúčtovanie ma brutálne potešilo. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Technicky zručne natočené, ale čo sa týka komediálnej vsuvky, tak tá bola neskutočne nasilu tlačená do deja a niektoré veci fakt nedávali zmysel. Mohlo to byť ďaleko lepšie, záver napr. nevyšiel absolútne vôbec, vzťah dcéra otec rovnako. Viem, že Robert Forster je už po smrti a nezisťoval som, či je jeho úmrtie ovplyvnilo aj tento snímok, či stihol dotočiť všetko alebo nie, ale nezdalo sa mi to "pekne" poskladané. Škoda, mohol to byť fajn odľahčený kúsok. 45% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na úvod bych řekl, že komediální prvky ve snímku takřka nejsou pokud tedy tvůrci nepočítají výbuchy hněvu hlavní postavy. Dále jsem si nějakou dobu i říkal, že dám 3 hvězdy, ale dojem z filmu mi pokazil především konec a několik zásadních děr ve scénáři, které tu kvůli spoilerům nebudu rozebírat. 45% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V malebném horském údolíčku, kde je zima v plném proudu, dojde k brutální vraždě mladé ženy. Její tělo je doslova rozervané, a tak není divu, že v šeptandě se objevuje slovo - vlkodlak. Navíc je úplněk, doba, kdy se lykantropové vydávají lovit. Přítele zavražděné zajistí, jenže než dojde k obvinění, je zavražděna obdobným způsobem další žena. Je jasné, že tady vraždí buď masový vrah, nebo nějaké monstrum. A pokud policie viníka co nejdříve nechytí, přibydou další mrtvoly. OK, nijak originální, ale pro fanouška podobných filmů lákavé. Jenže...jenže většina filmu se prokecá, Jim Cummings exhibuje, co to jde, leč Jim Carrey ani Bruce Cambell z něj nikdy nebude, a celé je to těžkopádné. Být však více temnoty, akce, přímějších napadení a atmosféry, pak mi to až tak nevadilo. Jediné, co příjemně překvapí, je rozuzlení, což mi k uspokojení nestačí... Jo a občasná hláška potěšila, jenže z pro mne podprůměrného hodnocení film stejně nevytáhne - Zaparkujte si na Elm Street! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama