Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na pražskou kriminálku se dostaví člověk, který oznámí, že byl pod záminkou příjemně stráveného večera vylákán půvabnou dívkou na hausbót, kde byl posléze překvapen a oloupen jejím „žárlivým manželem a jeho bratrem". Povedený trojlístek podvodníků, který vydírá ženaté muže pod hrozbou prozrazení jejich milostného dobrodružství – Dan (K. Heřmánek), Kája (J. Schmitzer) a Jiřinka (D. Veškrnová) právě zpracovávají dalšího amanta – Pecu (J. Teplý), majitele autoservisu, když na místo činu přijíždí vůz kriminálky s předchozí obětí. Celá situace se vyhrotí právě ve chvíli, kdy Peca po rvačce spadne do vody... (Česká televize)

(více)

Recenze (18)

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Omg díl s Jiřím Schmitzerem byl super, i když tam zase víceméně jenom existoval. ✨🫠 Proč reálně v žádným filmu nevyužili jeho potenciálu tak, jako třeba v Ypsilonce? No nic… tenhle díl mě taky docela bavil i přes to, že tam Jiří Schmitzer jenom existoval a choval se nějak divně. 🤷🏼‍♀️ Z celýho dílu jsem si víceméně zapamatovala jenom to, jak se poprali na té lodi, ale to si myslím docela stačilo, protože se tam stejně nic jinýho nedělo. 🥲 All in all desítka docela průměrná. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mirny ukrok stranou, nemuze byt kazdej den posviceni. Tech amaterstin jak u Kamila, tak u Jiricka, bylo nejak az moc. Dasa prehravala az oci bolely, za to JSch vystrihl ukazkoveho blba. Teply se taktez vyvedl. Jemny humor neztracen ani zde, napr s aplikovanym neaplikovatelnym popisem pachatelu. 7/10. ()

Reklama

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes obyčejný případ podvodníků se kriminálka dostane až ke zlodějům aut. Pěkný díl se zajímavou zápletkou, okořeněný poněkud neochotnou spoluprací mezi Jiříčkem a Kamilem a slušným humorem. Osobně mě nejvíc pobavil Heřmánek a jeho zázračná paměť v závislosti na nabízených cigaretách. ("No už si vlastně začínám tak trochu vzpomínat.") ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natáčení poskočilo o 4 roky dopředu, což však není na ničem znát, a ani tvůrci s tím nijak nepokračují, a tak se prostě pokračuje tam, kde se skončilo. Tenhle díl mi přišel divný, jelikož pachatele známe už od začátku, dokonce je hned na začátku policajti chytí a hledá se vlastně "oběť" (Tím, že oběť dlouho není si myslím, že se pachatelé vůbec nemuseli přiznávat, a dobrý obhájce by je aspoň z toho jednoho dostal). No z "oběti" se pak vychlube vlastně další pachatel, ale až poté, co si geniální vyšetřovatelé nevšimnou toho, že se z ciziny vrátil jiný počet lidí, než do ní odjel, to jako fakt? Však to je snad na vyhazov.... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolik lidí má v Praze živnost na opravárenskou činnost? 10. Hmmm to se ten socialismus nikdy nemohl vybudovat, když soukromý podnikání byl problém. ( a to nemluvím o tom, že se kriminalista šokovaně podivuje, že když dá auto do autoservisu, že ho má za čtyři dny opravené) Případ je celkem dobrý, vtipný a dobře obsazený. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama