Reklama

Reklama

Sladký domove!

(seriál)
  • Jižní Korea 스위트홈 (více)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Lidé se mění v krvelačná monstra a rozsévají zkázu. Zoufalý teenager a jeho sousedi z vedlejšího bytu bojují o přežití a snaží se při tom zůstat lidmi. (Netflix)

Diskuze

KangKun

KangKun (hodnocení, recenze)

alienemo

Já myslím, že děcka by se měli chránit teda nejen kvůli zachování lidskosti, ale dovedou být i dost užitečné, když je něco naučíš, Su-Jong přece i projevila zájem o boj, aby se zvládla chránit, ale nejsem nějaký světec - něco podobného co píšeš jsem si říkala u the walking dead, když jim tam ječelo novorozeně.

Mnohem větší problém jsou blbci a to jakéhokoliv věku, protože to ti nadělají svojí panikou, naivitou a nedejbože nějakou iniciativou nejvíc paseky nebo egoisté, kteří se přeceňují a vychvalují, to je též nevyčíslitelně větší katastrofa, než jedenáctileté dítě, které má mnohdy víc rozumu..

KangKun

KangKun (hodnocení, recenze)

Dost mě Netflix překvapili, dokonce jsou tam zajímavé detaily, třeba Jong-Su (malý kluk) má na ponožkách napsané PASSION, ve třetím díle je na to záběr, když stojí na schodech před slepým monstrem, je to super, protože fakt, že se jedná o lidskou touhu je sdělen až o pár dílů později. Vybavila jsem si při sledování sice i pár japonských mang, monstra jsou si prostě často podobná, ale nijak mi to podívanou nekazilo.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Dobrý seriál. Ale potrvrdilo sa mi to, čo si myslím už dávno. Deti do 12 rokov majú byť v takýchto apokalyptickych a postapo zožrane alebo inak zlikvidované do 3-5 minút od objavenia. Ten malý zmrd ma vytáčal pomaly do nepríčetnosti. Niečo také zabiješ už len preto aby si neumrel sám a kopec ďalších ľudí s tebou, 

na příspěvěk reagoval KangKun

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Člověk se jen ptá, proč byl Tokio Ghull taková sračka... Když natočily tohle!? 0_o Inspirace je zde zcela jasná, i když je v tom i něco z Prototype, něco z Parasite Eve... Má to své osobité kouzlo... a já jsem hodně zvědavej na druhou serii, kde to půjde asi postoupně z bludiště na otevřené pláně... Zkoušky ohněm až po finální lèk. Odhadem tedy 3S. Jinak výbornej apocalypstickej překvapivej konec... Domov není tam kde jsi se narodil, ale tam kam SI HO VEZMEŠ! Domov není na mapě místo, je to místo ve tvém srdci. CHRAŇ SVŮJ DOMOV! 9/10 Když tedy pominu těch 5 počátečních epizod... Ale chápu, ten rozjest a přerod byl nutný... 8)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

 Týpek z yakuzi... Ještě chybí Dante z DMC. :)) Je teda fakt že zjev postav si docela dost půjčujou, hlavně z her... Jelikož neznám knižní předlohu... Budu předpokládat že to byl nápad tvůrců samotných. Aspoň se dá tak nějak odhadnout jak dlouho tam ty postavy vydrží... Nuže. Jdeme na poslední 2 epizody. 8)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Od 6 dílu to jde slušně nahoru... Jsem zvědavej na ten pád na který si tu všichni stěžují. Hyng-su pěkný ten flash back... Věděl jsem že za tím bude něco víc. Začíná jít hodně do finále.  Jsem zvědavej jestli se tak nějak nezapomělo i na nového rodícího se tvora v bytu 415 ve stylu Parasise Eve. 8)

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Divný byty... Tam takhle opravdu žijou? Přišlo mi to jak budoucnost ze Soudce Dreeda... Nebo 5 element. 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Já bych teda řekl že to je mnohem lepší než původní kresba... Třeba echo monstrum ta hlava... Uplně jiná, jsem si skoro vzpoměl na Tiché místo. 8)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Adaptace výborné manhwy. Bál jsem se, jak budou vypadat ty monstra, ale zdá se, že to dostalo obstojný rozpočet, i když kresbě se to stále úplně nevyrovná. Ale celkově to působí jako áčková produkce a má to správnou creepy atmosféru i brutalitu, tak snad nepodělaj postavy a děj.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Trailer!  Když Jížní Korea spojí síly s Netflixem a vyrukují s takovým nápadem, tak předčasné vánoce i ejakulace je na místě. Ku*evská nálož!

Uživatel EvilPhoEniX smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama