Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

VktrCZ 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se ani na já jsem groot dívat nechtělm. Ale když to má dohromady jen 25 minut, tak proč vlastně ne. No a byl jsem velice mile překvapen. Dost mi to připomínalo takový ten seriál mrňsoucci. Prostě v každým díle zažije groot nějaké tři minutové dobrodružství. U většiny takovýchto seriálu je kvalitu dílů různá. Ale tady musím říct, za všechny díly kromě prvního mě fakt bavily. Ano, říkám bavily. Humor mě taky překvapil. Protože jsem se několikrát i zasmál. Musím vypíchnout poslední díl Magnum opus, kde se groot pokouší namalovat rodinný portrét a místo toho odpálí málem celou loď. V tomhle díle má i Cameo Rocket, což je super. Ale tady všechny propojení k MCU končí. Tento seriál je opravdu naprosto odtrhnutou anatologií o jednom malém stromku. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

I am Groot je oddychová jednohubka, ktorá síce neprináša nič nové, ale aspoň sa na ňu dobre pozerá. Celý tento krátky seriál (neviem, či to môžem seriálom vôbec nazvať) je postavený na Grootovej obvyklej roztomilosti a zábavnej nevedomosti, no a na tom stojí aj veľká časť vtipov. Áno, humoru je v každej epizóde akurát a podľa mňa je jedno v akom poradí si ich človek pustí, pretože na seba ani v najmenšom nenadväzujú. Ak máte aspoň trochu radi Groota, videli ste prvých Strážcov galaxie a máte voľných dvadsať minút, ktoré treba nejako využiť, tak toto je dobrý kandidát. Dávam 6/10, aspoň za snahu... ()

Reklama

Dejvecd 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a kratučké epizódy o divákmi najviac milovanom členovi Strážcov Galaxie, ktorý mne osobne nikdy vo filmovej podobe k srdcu neprirástol (potom, čo ho v dvojke oživili), sú "prekvapivo" velice krátke. A to je asi hlavné plus seriálu, pretože vďaka tomu, že epizódy rýchlo skončia, tak divák ani nedostane veľa priestoru na to sa začať nudiť a verte mi, ja by som sa teda nudiť rozhodne začal, ak by to trvalo viac ako 5 min. Okrem jednoduchých vtipov, ktoré pobavia len okrajovo (v niektorých epizódach viac a v niektorých o dosť menej) tu však dostaneme aj veľmi peknú animáciu, čiže aspoň nejaká Marvelovka si môže tento rok pripísať fakt, že dobre vyzerá (a nie CGI bordel zvaný Doctor Strange in The Multiverse of Madness dobre rozhodne nevyzerá. Dobre sa na to pozerá, ale po skončení máte ten divný pocit, že ste ani nesledovali film, ale videohru). Takže vo výsledku sa jedná o niečo čo vôbec neurazí, ale ani poriadne nenadchne a zároveň (neviem či to bol zámer tvorcov) mi Groot v niektorých epizódach prišiel ako ultimátny záporák a nie ako klaďas. Aj napriek tomu si však Groot zaslúži nadpriemerné hodnotenie aspoň za to, že sa konečne jedná o reálne zaujímavú Marvelovku. 6/10 ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

MCU se pokouší otevřít brány těm nejmenším, a tak že to zkusí přes jistě nejroztomilejší postavičku světa humanoidní strom Groota, je inu i docela rozumný tah. Jenže aby to fungovalo aktuální timeline se musí vrátit zpět, což nakonec nějak nechápu. Není to žádná ucelená příběhová archa a ty dětinský prvky jsou malinko pěst na oko, jak tupě to několikrát působí. Nebaví mě to a jen další potvrzení, že svět okolo Avengers je aktuálně v pro mě nezajímavé pozici. Redukovat a vrátit se k základům, tohle nefunguje! Je to jak CGI covid projekt.. 60% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se u toho náramně, zejména poslední dva díly jsou naprosto parádní. Velmi příjemných dvacet minut mého života. Já jsem Groot je fajn, ale zároveň je to jedna z nejzbytečnějších věcí na světě, ale právě proto je příjemné, že je těch pár minut natřískaných kupou sympatických nápadů. Když už to je, tak to klidně mohlo být delší. 75%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Děj epizody je velmi podobný ději epizody The Little People (1962) seriálu Twilight Zone (od r. 1959). V této epizodě lidský astronaut při opravě své lodi na vzdálené planetě objeví rasu malých lidí a rozhodne se, že je jejich bohem. (KGBelik)
  • V této epizodě se neobjevil název seriálu. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama