Reklama

Reklama

Clickbait

(seriál)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (88)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

žádnou revoluci nebo hlubší myšlenku (jako třeba tolikrát zmiňovaná kritika sociálních sítí a jejích uživatelů) Clickbait nepřináší.Nebo možná trochu ano,ale opravdu jen zlehka.Co každopádně přináší je povedený krimi thriller,který se podobně jako nedávný Innocent vyžívá v dávkování informací.Navíc si velmi solidně hraje s divákovým vnímáním a jeho pohledem na jednotlivé situace,které ne vždy jsou takové jak v danou chvíli vypadají (tady to je možná ten zdvižený prst,který upozorňuje,že není radno věřit všemu).Osobně sem si už někdy během pátého dílu poskládal dohromady co se stalo a kdo za tím stojí a ještě na konci sedmého mě tvůrci utvrzovali v tom,že sem měl pravdu,nicméně v poslední epizodě se všechno otočilo vzhůru nohama a moje puzzle se rozpadlo na kousíčky.Ten konec a to proč se to všechno dělo je možná lehce přitažený za vlasy a překombinovaný,ale počítám,že se dějí i horší věci a úplně nereálné to také není.Tím spíše v dnešní digi době...80% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Počiatočný, originálny námetový skvost sa v závere zmenil na myšlienkovo absurdnú (ne)zábavu s pointou, ktorá vo mne zachovala pachuť na rázcestí, kedy tak nejak premýšľam, či som si radšej nemal pustiť X-tú reprízu “Dva a pól chlapa”. Neviem no, fakt to nikomu neprišlo za vlasy pritiahnuté? Ale tak na “3” dobré .. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, ktorý ponúka viacero smerov, avšak ten, ktorý je správny, vlastne počas celého priebehu deja ani neponúkne. Ale ako sa to vezme, aby to nevyznelo ako spoiler. Vadí to? podľa mňa nie. Každá epizóda sa venuje jednej postave, čo je myslím originálnejší nápad než napríklad pri Kaleidoskope, kde ide skôr len o reklamný ťah. Seriál o tom, že malé klamstvo môže mať nedozerné následky a že v našej pretechnizovanej virtuálnej dobe je niečomu podobnému podľahnúť veľmi jednoduché. Osobne si myslím, že práve kvôli dramaturgii by tento námet ako celovečerný film fungoval podstatne slabšie. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Syrové, stylové a neokoukané. Herci zvláštní, avšak dobře vybraní. Jednoduchá pointa o síle sociálních sítí. Možná by clickbait mohl (a podle mě)  měl fungovat jako výukový nástroj nejen pro dospívající. Perfektní odraz společnosti s velmi překvapujícím finále. Na netflix celkem zdařilá komorní jízda. ()

venison 

všechny recenze uživatele

S01: Na začátku Clickbait rozehrává se zajímavými kartami. Téma vypadá hororově, statečně, svěže a neotřele, tempo příjemně odsejpá.. Bohužel velmi brzo zabředávají tvůrci do bahna béčkového klišé. Snaží se neuměle navléct roli podezřelého snad na všechny postavy, které se mihnou v seriálu. Poslední díl o celé zazdil.. Pointa na diváka kostrbětě vypadne jak z céčkové podívané. Škoda, mohl to být velmi ambiciózní počin. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama