Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (75)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Mnoho povyku pro nic. Zkrátit ty nekonečné dialogy a mít film 2 hodiny, asi by to šlo. Takhle lidi kolem mě od půlky filmu koukali na hodinky. Slabší 3*

plakát

Někdo klepe na dveře (2023) 

Tento můj oblíbený režisér splnil očekávání. Výborné zpracování vcelku jednoduchého příběhu. Napínavé, nepředvídatelné, brilantně vymyšlený konec světa, navíc se člověk dokáže vžít do každé z postav. Palec nahoru!

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Krásné efekty vody, ale příběh nic moc. Průměrný. Záběry s potápějící lodí ke konci spíše pobavily, jelikož šlo o kopii Titanicu. Režisér si chtěl asi připomenout a udělat reklamu na svůj nejslavnější film. Avatar pro mě zůstal průměrným průběhem stejně jako prvni dil. Slabší 3*

plakát

Menu (2022) 

Výborný komediální horor plný nečekaných zvratů. Ani minuta nudy. Perfektní kulinářský zážitek.

plakát

Jukebox Honzy Dědka (2022) (pořad) 

Příjemný svižný pořad, u kterého si může zahrát i divák u obrazovky. ZAJÍMAVOST - chyba v 2.díle pořadu způsobila výhru nesprávného týmu. Rok vydání alba byl 1980, jak ukazují všechny články a odkazy na internetu, nikoli 1981. Zvítězit tak měl druhý tým. Ani po upozornění ze strany soutěžící i následně diváků produkce nějak nereagovala a chybu neuznala.

plakát

Moonfall (2022) 

Dlouho jsem nezažila takové zklamání. Můj nejoblíbenější režisér katastrofických filmů a vypustí tuhle hrůzu s nejhloupější pointou ever? Propadák.

plakát

Duna (2021) 

Velké očekávání, velké zklamání.  Od půlky jsem koukala na hodinky, nudila se. 2* za vizuální efekty a za hudbu.

plakát

Čas (2021) 

Skvostná lahůdka mistra. Ani vteřinu jsem se nenudila, 2 hodiny utekly stejně rychle jako roky představitelů. Další perla na kontě.  Bravo!

plakát

Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 

Já tenhle film zkrátka miluji. Pokaždé dojme, donutí tančit, pobaví. Pobaví je sice až na posledním místě, ale to nic nemění na tom, že jde o milý film, který si ráda pustím i po 1000.

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Nuda, nuda, nuda, nuda........jednu hvězdu dávám za závěrečnou pointu. Zbytek filmu jsem trávila neustálým koukáním na hodinky. Velké zklamání.