Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (36)

plakát

Mladá dáma (2024) 

Vizuál, kostýmy, prostředí super, časem je vidět, že rozpočet asi docházel, ale i tak velmi povedené. No to je tak asi zhruba všechno. Oceňuju i pár tvrdších scén, takže je to oukej mix pohádky a temné fantasy. Závěr byl ale silně WTF a kdybych posledních 10 minut neviděl tak mám z filmu celkově lepší dojem, působilo to jako by to bylo sepsáno během hodiny na papír, protože docházel čas. Z Millie Bobby Brown mám rozpačité pocity a vlastně nevím jestli je dobrá herečka nebo ne. Ale každopádně je to pořád klasická netflixovka, za tři dny zapomenu, že ten film existuje.

plakát

Ghost Rider (2007) 

Náhodou celkem fajn temnější oddechová marvelovka… rozhodně mě to bavilo více než Ant Mani, Black Pantheři atd.

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

Hltal jsem každé Arnoldovo slovo. Žádné klišoidní žvásty. Dokument se dobře doplňuje s jeho novou motivační knihou Buď užitečný.

plakát

Muž jménem Otto (2022) 

Tom Hanks jako starý mrzout fakt ne - jednak na to nemá ještě věk, ale také mu tuhle roli prostě nevěřím. Navíc téma, které tu je už po několikáté a bohužel musím říct, že se jedná o nejméně povedené podání. Celkově nemastné neslané.

plakát

Barbie (2023) 

Gosling výborný, Margot Robbie krásná (jako vždy a všude). No a to je tak všechno. Vlastně ve finále ani nevím co se mi ten film snažil říct. Asi jsem čekal po tom šíleném hypu něco jiného. Na film jsem se dost těšil, po shlédnutí to beru že to byla dost ztráta času.

plakát

Vis a vis (Antena 3 / Fox verze) (2015) (seriál) 

Začátek je vynikající, koncept který tu sice už párkrát byl, ale podaný velmi poutavě. Bohužel seriál jde kvalitou strmě dolů už asi po 7 dílech. Postavy neuvěřitelně hloupnou (hlavní postava Macarena je neuvěřitelně tupá) a všichni jednají tak nelogicky, že jen těžko budete mít nějakého oblíbence. Taky to dost působí, že scénář se dělal za pochodu, což dokazují některé nedomyšlené a nedořešené scény

plakát

One Piece (2023) (seriál) 

Nechápu jak se to upadajícímu Netflixu podařilo, ale tady fakt zaslouží kredit. Jakožto fanoušek anime seriálu jsem byl hodně skeptický a dodnes neodpustím co Netflix provedl mému milovanému Zaklínači. Tady se vyvedlo ale naprosto všechno. Skvělé efekty, držení se předlohy, žádný zbytečný balast okolo a nakonec i ten casting velmi povedený. Uvidíme jak budou vypadat další série, přeci jenom na některé epizody bude třeba udělat až nareálné efekty a CGI, ale prozatím to co se povedlo jim vytvořit, velký klobouk dolů. Jde vidět, že to dělali lidi, co One Piece mají nakoukaný.

plakát

Peklo (2010) 

Vynikající film z prostředí mexických narcos, podle obsazení jsem čekal vyloženě komedii, ale vyklubala se z toho kvalitní drama gangsterka a funguje to skvěle.

plakát

Amundsen (2019) 

Mám rád životopisné filmy, filmy podle skutečné události. Hory a turistika je můj koníček a k polárnictví mám hodně blízko. Ale Amundsen? 125 minut naprosté nudy a utrpení. Na film jsem se díval na třikrát(!)