Reklama

Reklama

Akční komedie Zombieland společnosti Columbia Pictures vypráví příběh dvou mužů, kteří se snaží přežít ve světě, ovládaném zombies. Columbus (Jesse Eisenberg) je obrovský zbabělec – ale jak se ukazuje, pokud máte hrůzu z toho, že vás sežerou zombies, dokáže vás strach udržet naživu. Tallahassee (Woody Harrelson) je drsňácký zabiják zombie, který je motivován touhou získat poslední čokoládovou tyčinku na světě. Když spojí své síly s Wichitou (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin), které také objevily vlastní způsoby, jak přežít nadvládu zombie, budou muset zjistit, co je horší: spoléhat se jeden na druhého nebo se nechat přemoci zombies. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (1 722)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Velice mě udivilo, že se mi ten film zas tak nelíbil jako spoustě lidí tady. Hlavní představitel, Jesse Eisenberg, je děsnej vocas a strašně mi vadil (postupem let se můj vztah k němu vyvíjel). Ostatní jsou v pohodě. Objevil se i Bill Murray, ale opravdu se pouze objevil, což byla škoda...Dobrej film, ale ne zas tak moc :D EDIT: napodruhé už mě to bavilo o něco více, hlavně to zachránilo finále a na dvojku jsem zvědav o kousek více...PS : Emma Stone je tu hrozně sexy ... 70% ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Jesse Eisenberg je sympaťák a talent, ale kingem filmu je über-tvrďáckej Woody Harrelson, kterej chce svý Twinkies:) Emma Stone mi bohužel moc sympatická nebyla... Film je "normální" road-movie, ve které hlavní hrdina hledá rodinu, projíždí zdevastovanou krajinou a zažívá různý zábavný situace obvykle spjaté s likvidováním zombií. Tvůrci se fakt vyžívaj v zobrazení likvidace a ničení, občas je to až přehnané, například zbytečná demolice indiánského obchůdku. Film dost mění tempo, občas zvolní na pokraj nudy, ale převážně je to fakt zábava. Hlavně vzhledem k tomu, že jde o žánr, kterej fakt nemusim, tak jsem se dobře bavil. Myslel jsem, že to bude něco jako Shaun of the Dead, ale ty filmy toho nemaj moc společného. Tamten je prostě britskej a tenhle americkej a způsob humoru je prostě úplně odlišnej a oba filmy se mi líbí. Ačkoliv u tohohle pořád přemítám mezi 3 a 4*. Možná, kdyby tu bylo víc Metalliky, než jen jeden song u úvodních titulků:) Jsem rád, že film nezobrazoval nákazu, no a Bill Murray FTW. Zajímalo by mě, co vymysleli scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick do filmu Venom... ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Záleží na tom, čo od filmu čakáte. Tvorcovia totiž podobne ako Wright-Pegg-Frost zmiešali zombie masaker s iným žánrom - tí prví s britskou vzťahovkou, títo zase s inteligentnejšou teen romantikou v štýle Adventureland či Nick and Norah. Úvod rozpumpuje zábavné jatky... a potom film prudko zvoľní tempo. Pre niekoho sklamanie, podľa mňa sa film práve v nezombíckych scénach mimoriadne zdvihol, stavil na sympatické postavy, záblesky z ich minulosti a prehlbujúce sa vzťahy. A Bill M. samozrejme tiež zábavu nepokazil, práve naopak. Práve táto "uvoľnená časť" filmu ("Takto som neplakal od Titanicu!") je dôvodom, prečo chcem vidieť sequel a dozvedieť sa o hrdinoch viac. Pokiaľ k tomu bude aj väčšia porcia mozgov a bude k tomu opäť hrať stará Metallica, tým lepšie. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Zombie a upírské filmy mají pořád potenciál. Mimochodem, pro mě nejlepší role Woodyho Harrelsona. Chci dvojku. A prequel. Ten si představuju jako drama o tom, jak se ze starostlivého otce stal kovbojský zombie-bijec. Dvojka by pak mohla být ještě větší nářez než jednička. (A možná by moh' přijít i Eddie Van Halen. :-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Ruben Fleischer nám ponúka trocha iný pohľad na zombie filmy. Kde miesto hororu prevláda komédia a dobrodružnosť no a podľa mňa to je jeden z najlepších filmov o zombie vôbec...................Soundtrack David Sardy: 1. Opening [2:51] ,2. Cardio [2:29] ,3. The Standoff [1:29] ,4. Escalade Sting [0:35] ,5. Hostess Truck [0:28] ,6. 406 [2:10] ,7. Carpush Manwich [1:41] ,8. Grocery Store [2:09] ,9. Marriagable [2:46] ,10. Girls Abandon Guys [1:01] ,11. Smash The Van [0:28] ,12. Walk N Talk [1:04] ,13. The Yellow Hummer [0:31] ,14. Clown Dump [0:41] ,15. H3LP [1:33] ,16. Gas N Gulp [2:05] ,17. The Quiet Game [1:09] ,18. Zombie Kill Of The Week [0:12] ,19. Zombie Kimosabe [0:54] ,20. Searching The Murray House [1:03] ,21. Zombie In the House [0:59] ,22. Monopoly [1:06] ,23. Pacific Playland Pt. 1 [2:52] ,24. Pacific Playland Pt. 2 [2:02] ,25. Columbus Alone [0:30] ,26. Pacific Playland Pt. 3 [2:03] ,27. Pacific Playland Pt. 4 [4:30] ,28. Estasi Dell Anima [1:54] ,29. Clown [1:30] ,30. Rat Scare [0:37] ,31. As Close As I'll Ever Get To Home [0:56], ()

Galerie (39)

Zajímavosti (70)

  • Scény ze zábavního parku se natáčely ve Wild Adventures Theme parku ve Valdostě v Georgii. (Chatterer)

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

04.01.2019

Už je v podstatě jasné, že studio Disney místo klasického pokračování Pirátů z Karibiku hodlá celou sérii rebootovat. Poslední díl totiž vydělal „jen“ 794 milionů a to je po miliardových dílech pád,… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno