Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Manfred Fong se nemůže vzpamatovat ze smrti své ženy. Bydlí v autě, nedbá o svůj vzhled, rád si přihne a vybíjí si zlost na zločincích při zatýkání. Jeho chování přitahuje pozornost nadřízených. Při vyšetřování vraždy prostitutky potká Manfred Kea, uhlazeného kolegu žijícího uspořádaným životem. Po přestřelce v čajovně ale Manfred nabývá dojmu, že Kea není tím, za koho se vydává. (-Rastaman-)

(více)

Recenze (38)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tuctový příběh o zamilované kryse v hnízdě. Ačkoliv film obsahuje hned několik různých věcí - od traumatem stiženého policisty, který zvládá jak mučit zadržené při výslechu a mlátit je, tak i odrodit dítě, až po honičky, přestřelky, výbuchy a lehké poselství, že nikdo není bez viny - postrádá alespoň mizivou stopu něčeho, co dokáže chytnout a udržet pozornost. Navzdory snaze tvůrců je to nuda. Přežvykování žvýkačky bez chuti. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Podivná směsice naprosto geniálních a naprosto přiblblých nápadů. Dante Lam má bezpochyby cit pro dynamickou akci a neokoukanou kameru, kdovíjaké oko pro scénář ale nemá. Z některých nepochopitelných rozhodnutí jde hlava vážně kolem. Zatímco Beast Stalker byl poměrně přímočarý projekt bez přehnané vaty, Fire of Conscience jakoby se snažil na sebe našroubovat jednu odbočku za druhou. A odbočky bohužel takřka bez výjimky do slepých uliček. Co mohlo tak snadno opět být kvalitní žánrovkou nyní působí jako roztržitý remix sestříhaný ze třech různých filmů. I přesto, že by si tvůrci za některé přešlapy ve scénáři a zahozený potenciál zasloužili pár facek filmu nelze upřít jistý šarm. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Čekal jsem fakt špičkový - Hong Kongský snímek, který nabídne mnoho akce. Jo, akce je tu hodně, přestřelky, výbuchy, ale to je všechno. Hudba se mi moc nezamluvila, příběh hodně kombinovaný, pramálo fightů a nesympatický herci. Navíc konec mohl být akčnější a napínavější a né tak odfláknutý. Kamera mi taky vadila, až se mi opět palice motala, ale je tu i klidnější. Celkově průměr, ke konci jsem to stejně přetáčel, takže čistý průměr, jinak je akce skvělá. :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem čekal nekutečně nabušenou akční jízdu, která nechá zazpomínat na pecky od Johna Woo jako bylo Hard Boiled nebo Killer, kde všichni budou lítat vzduchem, brokárny ani na minutu nevyhladnou a pytle na mrtvoly se vyprodaj, jenže to se neděje, z tohohle se jaksi vyklubala jen dobrá kriminálka v HK stylu, ale jinak z toho bohužel nic víc nevylezlo, sice pokud pominu to svoje těšení, tak je to hodně dobrý, ale já to čekal holt daleko lepší, akčnější a myslel jsem, že to bude zase jednou film, kterej mě naprosto dostane, což se bohužel nestalo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Akce 8/10/// PLUS: akční scény, přestřelky, výborná kamera, která střídá klidnější záběry s těmi roztřesenými při běhu, má to slušný i když trošku komplikovaný příběh, zvláště pří akci zní dobrá hudba a zvuky MÍNUS: mimo akčnější sekvence je děj trochu slabší, místy složitější a taky mi dalo práci najít motivaci některých postav, v závěru už je však vše jasnější, ohledně emocí, které najdeme téměř v každém asijském filmu, tentokrát mě tolik nezasáhli***(Celkem 68%)***Tanec ohnivých draků nijak nevybočuje ze zažité šablony akčních hongkongkých kriminálek. Kdo tedy má nakoukáno toho moc nepřekvapí. Přesto stojí za vidění pro svoji zběsilou a dobře natočenou akci a nemálo krve, výbuchů a přestřelek ./// PS: Divák má po takovém filmu pocit že Hong Kong není zrovna bezpečné místo, asi by si to chtělo příště pustit nějakou romantickou komedii. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama