Reklama

Reklama

Nikdy neříkej nikdy

  • Velká Británie Never Say Never Again (více)
TV spot

Obsahy(1)

Světové zásoby ropy v rukou šíleného zločince... další úkol pro Jamese Bonda. Zločinní agenti pod velením mezinárodního teroristy Ernsta Blofelda proniknou do nejvyššího velení americké armády a zmocní se dvou termonukleárních raket. Blofeld totiž naplánoval novou zkázonosnou akci, nazvanou Slzy Alláhovy. Na pomoc při pátrání je povolán britský agent 007 James Bond. Musí nalézt ukradené jaderné hlavice dříve, než teroristé obrátí jejich ničivou sílu proti světu. Stopa vede k charismatickému zločinci Largovi, jenž osobně řídí Blofeldovu akci. Pomáhá mu krásná vražedkyně Fatima. Bond ovšem objeví nečekaného spojence v Largově okouzlující milence Domino. Jedna z ukradených jaderných zbraní však už čeká na odpálení ve Washingtonu. Druhou chce Largo použít ke zničení světových zásob ropy... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (299)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Předem upozornuji ostatní, kteří to nevědí, že toto není oficiální bondovka. Je to neoficiální bondovku a remakem bondovky thunderball. A musím bohužel říci, že se to nepovedlo. Otřesná hudba, nulový příběh. Něco se ve filmu najde slušného, ale moc toho není. Nechci dát odpad, ale jen jednu hvězdu s odř.ušima jen tak z nostalgie. 20% = * ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Občas něco málo příjemně překvapí (žralok, bitka v sanatoriu, honička motorky a auta, hra o dominantnost nad světem), Connery je pořád dobrý, vidět Rowana Atkinsona ve filmu o Jamesu Bondovi je milé a záporačka Fatima je pěkně nechutná vražedkyně, která si myslí, že je nejlepší na světě. Ale jinak by tohle (doufám) nikdy nemohla být oficiální Bondovka. Je to natočené jak na bramboru. Všechna prostředí jsou hnusná a divná (ani exotika vůbec nefunguje.) No a představitelé M, Q a Many Peny jsou strašní, kdepak takové ksichty vyhrabali? AKTUALIZACE 2022: Ne, tohle fakt ne. Zase jsem viděl kousek, ale tohle nejde. Fatima a Hra o dominaci nad světem jsou asi tak jedinnné dobré  věci, které si tahle doslova a do písmene rádoby  Bondovka (bohužel hodně nevhodně v televizi uváděna mezi těmi oficiálními) působicí místy dojmem home videa  nezasloužila a Connery mě při svém comebacku vůbec neoslovil. Kdyby to upadlo v zapomnění, bylo by to možná lepší. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Connery mohol aj po päťdesiatke hrať šarmantného zvodcu, aby tri roky po tomto filme hral už prestárnutého mnícha v Mene ruže. V každom prípade Nikdy nehovor nikdy nie je najlepšia bondovka. Akcia je fajn, kamera výborná, zábava tak akurát a dej trochu jednoduchší. No a malá účasť budúceho Mr. Beana je viac než šokujúca. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Ale jo, i jako neoficiální bondovka to ujde. Connery se vrací do své životní role, coby agent 007, který je poslán do sanatoria, aby zjistili, jestli má ještě na to být agentem. Zde se vše zkomplikuje a 007 vyráží vstříc svým dobrodružstvím. Akce tu není kdoví jak zběsilá, ale příběh je celkem fajn. Za mě 68% :) ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Bondovka nebondovka,která si na začátku víceméně z Bonda střílí a nemotorný Connery je všude pozdě a spatřen. Brzy se ale přehazuje na jinou kolej a jede se víceméně v klasickém mustru a i Sean se tu nakonec docela předvede a nijak ostudu svým starším rolím nedělá. Zvlášť zajímavé je porovnání jeho vizáže s tou "dědkovskou", na kterou najel už jen o pár let poté v třetím Indym. Film jako takový je tedy klasickou starší bondovkou, bohužel až nepříjemnéě často se vlekoucí a chybějícím vtipem. Ta délka se nezkousávala zrovna nejlíp... ()

Galerie (135)

Zajímavosti (34)

  • McClory plánoval začátek filmu stejný jako známé verze bondovek, tedy z hlavní pistole. Nakonec se rozhodl jen pro levitující číslo 007. (Terva)
  • Osobného inštruktora bojových umení robil Seanovi Connerymu pre film Never Say Never Again vtedy ešte neznámy herec Steven Seagal. Pri výuke bojového umenia Steven Seagal zlomil Seanovi Connerymu zápästie. (Seag)

Související novinky

Na Amazon dorazí celá bondovská kolekce

Na Amazon dorazí celá bondovská kolekce

08.04.2022

Chtěli jste si někdy dát kompletní bondovskou sérii z pohodlí domova, bez toho, abyste utráceli za blu-ray kolekci, nebo museli sahat po nelegálním stahování? Pak pro vás má streamovací služba Amazon… (více)

Reklama

Reklama