Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie: Transformánie

  • USA Hotel Transylvania: Transformania (více)
Trailer 2

Když se Van Helsingův záhadný vynález zblázní, Drak a jeho kámoši se promění v lidi a z Johnnyho se stane příšera! Drak a Johnny ve svých nových, nesourodých tělech se musí spojit a najít lék. S pomocí Mavise a Drakovy party hledají způsob, jak se změnit do původní podoby, než se jejich proměna stane trvalou. (Prime Video)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (77)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Na to, jaké čtu doposud recenze na čtvrté pokračování potvorácké animované série, jsem čekal opravdový průšvih. Sice se nedá říci, že by Hotel Transylvánie každým svým navazujícím dílem rozkvétal, v rámci tendence dojit značky na maximum skrze velké množství sequelů stále ale jde o milou zábavu na poklidný večer, za kterou by se nestyděl ani Adam Sandler, pokud by setrval jako její součást. Chápu krok skipnout kina a udělat promo Amazonu, ale nepobírám všeobecný hate. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl Hotelu Transylvánie je laciný cashgrab, kdy studio Sony chtělo sérii ještě jednou pomilkovat, ale zaleklo se covidu, tak animák raději prodalo Amazonu na stream. Adam Sandler už se čtyřky neúčastnil a režisér Tartakovsky tentokrát psal jen scénář a film produkoval. Musím se přiznat, že mi Transformánie vůbec nebavila, humor mimo mě, příběh meh a fakt jsem se pronudil až do konce. Když si Transformánii pustíte po výborném animáku Sing 2, budete hodně frustrováni. 2* ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas se podívat na infantilní animák, určitě nezaškodí ani předospělému chlápkovi...jsem si řekl. A jo, neuškodilo mi to. Nemusel jsem použít víc mozkových buněk, než stačí na udržení svěračů a víček. Jedny aby se neotevřely, druhé nezavřely. Premisa není blbá a jakýsi potenciál tam je, ale pořád je to hloupoučká pohádka s jasným poučením dětí. Oproti jedničce kouzlo vyprchalo a přestože nechyběly ani vcelku dobré nápady, tak mě to moc nebavilo. Bylo víc než jasné jak to dopadne, i jak se k tomu konci bude směřovat. Ale těžko si stěžovat, že se nekoná žádný další Shrek, nebo aspoń nějaká lepší pixarovina. Hotel Transylvánie: Transformánie, je jednoduše průměrný animák. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvé dva diely mi prišli celkom fajn, trojka ma už menej bavila a tato Transformánia je na podobnej úrovni čo sa kvality týka. To znamená, že pár dobrých vtipov sa tu nájde, ale ako celok to moc neohúri. Našťastie je to krátke, tak to celkom dobre odsýpa a zas vyložene nuda nehrozí, no predošlým prvým dielom sa toto tretie pokračovanie a celkovo štvrtý diel, nevyrovná. 60% - 3* ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro rodinku Drákulových jsem měl vždycky slabost a ačkoliv se tu jde viditelně co se týče smysluplnosti příběhu dolů, i čtyřka mě celkem bavila a i když se změnil po třech dílech režisér, přijde mi to kvalitativně na stejné úrovni. Nejvtipnější na tom je vyhazov Adama Sandlera z finančních důvodů a najmutí imitátora, takže to vlastně vůbec není poznat. Další díl bych si klidně rád za pár let dal, snad se prodej filmu Amazonu Soňákům vyplatil. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Film začína a končí pohľadom na stavajúci sa hotel Transylvánia. (belinko)
  • Ve 22. minutě Drákula zhypnotizuje Denise, ačkoliv je Denis také upír. (Moonys)

Reklama

Reklama