Reklama

Reklama

Klára Vytisková

Klára Vytisková

nar. 03.05.1985 (39 let)
Praha, Československo

Diskuze

Igy007

Igy007 (hodnocení, recenze)

"Krátce po nástupu do role moderátorky (Medúza) byla Kláře Vytiskové přidělena učitelka češtiny, protože její mluva byla až příliš pražská“ a navíc do ní občas z angličtiny aplikovala přízvuky na špatné slabiky, na což byla zvyklá ze zpěvu." ... Tak jsem si ze zvědavosti pustila jednu - echm - písničku, jmenuje se to Just be you. Nevím věru, nakolik v českém projevu paní Ká Vé protrubuje anglický akcent, na každý pád ale mohu tvrdit, že z jejích pokusů o angličtinu mohutně trčí akcent český. To je vážně takový problém, nota bene pro člověka z hudební branže, nacvičit správnou výslovnost ? Text té písně má asi deset dokola se opakujících slov ... oh my goodness, that was weak :(  

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hanzek

Hanzek (hodnocení, recenze)

Původně jsem Vám psal obsáhlejší sdělení, ale spíš Vám jen odpovím na Vaši nepředmětnou a vesměs dětinskou otázku. Tedy...: " Dost. "

Uživatel Hanzek smazal svůj příspěvek.

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Hanzek

I ty jeden vtipálku... :-D. Kolik ti je let, chlapečku? Že máš potřebu se vylévat svou nenávist v diskusích.

Hanzek

Hanzek (hodnocení, recenze)

Apolskis

Musím se ho zastat, má totiž pravdu. Skutečně nejsem lejno na její botě. To je totiž on, neboť se jí tak vehementně zastává navzdory tomu, že ta cirkusácká atrakce nemá ani ponětí o CSFD, natož o uživateli Gonga s malým G.

na příspěvěk reagoval gonga, gonga, Apolskis

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hanzek

Hanzek (hodnocení, recenze)

Nezajímavá, její zpěv působí jako když zataháte naráz tisíc koček za ocas. Je hnusná až mne pálí oči a slézají nehty a v hlavě má tak nasráno, že JZD Hovnives hadr. Nedotkl bych se této zrůdy ani dvoumetrovou kopřivou. Někdy lepší hezkej chlap než šeredná ženská. FUJ! HNUS VŠECH HNUSŮ!

na příspěvěk reagoval gonga, Laliss

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

A vy jste žaludi. Klára je zajímavá a zpívat taky umí. Tak co chcete? A že by její otec byl kdovíjaký pracháč, to už je úplný blud.

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

IJeden z nejdivnějších tvorů toho našeho vezdejšiho showbüzu. Tipuju na rozcapenyho fakana,co si za tatovy penize hraje na UMĚNÍ. Taková prostě další Pytlounová.

na příspěvěk reagoval Pierre

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Účinkující

Herečka

Reklama

Reklama