Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (225)

coscarelli 

všechny recenze uživatele

He he. A tak to dobre zacinalo a navnadilo. Lenze casom spadlo do hrnca s teen- klisoidnou stvaneckou prapoviedkou, kde kazdy pohyb divak predvida a zacina sa nudit. Nepodotahovane seterotypne, deja vu v kazdej siedmej minute. Preco v "kazdom druhom" filme musia (potencionalne originalny )pribeh zasrat nejakym blbym romanikom a nenechaju ho niekde v pusti (?). Nechutilo. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Příjemný film s hezkou hudbou, sympatickými herci a tak trochu 'pohádkovým' tématem. Vzhledem k tomu, že jde o vesmír, plus o fantazii tvůrce něco takového vymyslet, nemůžu jinak než hodnotit naprosto kladně. Líbí se mi, když se tvůrci nebojí a zapojí svojí fantazii natolik, že realita se zdá být až příliš daleko. Taky se mi dost zamlouvalo, že zde nebyly žádné rádoby zamilované 'love-making' scény. Dneska to je v každém filmu a je to naprosto otravné. Jsem daleko radši, když se děj točí kolem důležitějších věcí než je sex dospívajích. Takže tento film pro mě splňuje vše. - "You see those men there? They're angels. They look over the people on earth and make sure they are okay. Do you see that angel? He is gonna fall in love with her and fall to earth. Then he won't be an angel anymore. He'll be just like her." ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Premisa zněla zajímavě, čekal jsem mnohem lepší sci-fi drámo, kde by se hrdina musel nějakým způsobem připravovat na misi zpět na Zemi, děj víc přiblížil život na Marsu, potažmo jakékoliv vyrovnávání se se změnou. Ne, že se během první čtvrthodiny dostane na Zemi, stihne tam potkat borku, s níž si do té doby akorát volal „přes internet“ (aneb když neexistuje mezi Zemí a Marsem žádné zpoždění signálu ani v nedaleké budoucnosti), projet značnou část států a aby se neřeklo se ocitnout i na hranici života a smrti. Nelíbilo se mi, že jediné opravdu vykreslené postavy zde tvořila zmíněná úhlavní dvojice, zbytek tu figuroval jen jako výhradně záporná strana, která se je snažila dostihnout a zastavit. Vlastně jsem ani nepochopil, pro koho je tento film určen - nebylo to ani pořádné sci-fi, ale ani rodinný film. Něco nemastného neslaného mezi. /// Viděno na Prima MAX. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Úchvatnou hudbu a velmi příjemné herce - a to jako fakt - Asa po dlouhé době velký sympaťák a Britt Robertson teda respekt, podraží zbytečně debilní scénáristické kličky a nesmysly, kterých si všimnete bohužel ve filmu více než dost. Kamera úchvatná, scenérie Země skvělé a navrch na to Gary Oldman a dostanete vcelku příjemnou romantiku, která si svůj vrchol vybírá při vzájemném cvrklikání mezi hlavními protagonisty. Bohužel scénář si místy vzal velkou dovolenou, což je škoda, protože jinak bychom dostali nejoriginálnější scifi romanci za poslední dobu. 70% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak jakoby nejvíc chválim tu kameru, vizuál a celkově je to nádherný.. miluju vesmír. Romantická chemie mezi Máslofíldem a Robertsnovou mi byla docela volná.. ale nevadila.. Gary Oldman působil dost směšně a hudba občas srala a občas se dala. Tak co z toho? Celkem fajn pokoukáníčko, leč romantika neni můj šálek vodky. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Dítě, které se ve filmu objeví ihned po porodu, je alespoň 2 měsíce staré, jelikož takto novorozenec nevypadá. (pjotri)
  • Malou roličku si zde během scény ve třídě střihli youtubeři Joey Graceffa a Lele Pons. (Kacitr)

Reklama

Reklama