Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nebudene si nič nahovárať, keď sa niekomu Astronautova žena páčila, tak určite nie kvôli predvídateľnému béčkovému scenáru. Tie dôvody sú dva, a to solídna temná a plíživá atmosféra, ten druhý je samozrejme Charlize, ktorá sa do svojej postavy položila omnoho viac, ako by sa v takto ladenom filme patrilo. Ale aspoň vďaka tomu sa film dostal na solídny priemer. Hranica medzi nudou a pomalou plíživosťou je veľmi tenká. VIDENÉ ZNOVA 12/22: V podstate sa nič nezmenilo, len musím skonštatovať, že filmu ublížila snaha o nejaké to trikové finále, ak by sme ostali pri náznakoch, bolo by to omnoho lepšie. Záver poteší, ale opäť platí, že nie je režijne dobre zvládnutý. Určite je fajn, že tvorcovia chápu vzdialenosti medzi hviezdnymi sústavami a namiesto UFO využívajú rádiové signály. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nechutně zdlouhavé. Samotný námět by v základu i šel, ale jak jej film podal, si akorát říkalo o čekání, kdy už konečně dojde na pointu, která nakonec nebyla ale vůbec překvapivá, ani nijak šokující. Plusové body jsou víceméně hlavně za to lehké psycho v druhé půli, ze kterého alespoň trochu zamrazilo. ()

Reklama

AweDuckling 

všechny recenze uživatele

Sci-fi film s tak hutnou tajemnou atmosférou, že by se dala krájet. Johnny Depp podle mě podal výborný herecký výkon, jeho odtažitost, neopravdovost, neupřímnost byla naprosto věrohodná. Zrovna když ztvárnil něco nadpřirozeného, divného tak vypadl tak krásně svatouškovsky, nevinně a hlavně na jeho role nezvykle normálně. Možná Charlize Theron byla na mě chvílemi až moc hysterická, ale přesto hrála také skvěle. Napínavý, chvílemi děsivý, psychologický thriller. Škoda jen toho závěru, ten byl dost nudný a neoriginální. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Začátek je super, ale pak nastane čtyřicet minut nudy, než se opět prokoušeme k něčemu zajímavému. Depp je pořád výborný, ale Theron tu jenom okopírovala svůj výkon z Devil´s Advocate. Jenže co fungovalo skvěle tam, tady už je jen nastavovaná kaše. Celkové vyznění je tak pro mě trochu rozpačité. Námět je výborný, ale provedení by mohlo být trochu svižnější. Čisté 3*. ()

DaliGala 

všechny recenze uživatele

Miluju tadyty sci-fi, které nejsou sci-fi. Žádní obludní mimozemšťané, nereálná plavidla, roboti. Ne. Odehrává se to v nás, jen v naší hlavě. Dobrý nápad, dost jsem se bála pointy, ale myslím, že trošku překvapivý a otevřený konec, je k tomuto příběhu zároveň i nejlepším koncem (nechci tvrdit ale, že by byl nějak geniální). Napětí, bafání, smrt, tajemno- na mě to prostě funguje. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama