Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark Hoffman (Costas Mandylor) pokračuje v krvavém odkazu svého mentora Jigsawa (Tobin Bell), jenž před léty celou zvrácenou hru odstartoval. Kdo si pro tentokrát zaslouží bojovat o svůj život? Jaké hračky čekají na ne zcela nevinné oběti? A hlavně, řekl už mrtvý Jigsaw své poslední slovo? Jednu z rolí v šestém dílu slavné krvavé série získala vítězka soutěže Scream Queen hudební stanice VH 1 Tanedra Howard. Název soutěže odkazuje na titul scream queen, který kdysi nosila herečka Jamie Lee Curtis za účinkování v hororech jako Mlha nebo série Halloween. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (533)

666teen 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod pilou. Šesté pokračování Skládačkovy hry na pravdu by mohlo mít podtitul Kladivo na pojišťováky. Takže pokud vám někdo slíbil fuct libovou pojistku, která se v okamžiku plnění stává křížovkou ze Čtyřlístku s předem jasnou tajenkou: DOSTANEŠ HOVNO, můžete si při sledování představovat toho svého pojišťovacího dobromila, potácejícího se od úkolu k úkonu. Což je ovšem na devadesát minut času dost blbá zábava. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Super, skvělé. Návrat SAW opět na 5* z mého pohledu. Trefné flashbacky, na „pilu“ velice dobře podaný příběh, klasicky výborné gore a dobře obsazení herci do nelichotivých rolí obětí. Příběh se zase velice znatelně doplnil. Zasloužených 90%. A teď si zase rok kecejte ty vaše „kidy!!“ „a kolik bude SAW? 33,55,99,3600?, To už je sedmička? atd….já se můžu jen smát ;-). Pořadí: SAW 1,2,6,5,4,3. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co čekat od filmu, který si už pošesté jede podle dávno nalinkovaného mustru, ale protentokrát tomu nelze upřít fakt, že po x dílech se poprvé jde v rovině celistvějšího příběhu, který sice opět otáčí některá moudra z minula o 180°, ale dělá to s překvapivě uvědomělou okatostí a důrazem na klišé, až mě napadá, jestli to nemá být schválně. Paradoxně mi tak na snímku vadí jeho moralistický podtext, ve kterém jsou trháni na kusy zaměstnanci jedné überzlé, vykořisťovatelské a nehumanistické pojišťovny. Samostatně nefunkční, ale v rámci série jednoznačně posun nahoru, poprvé od ‚dvojky‘. Lepší 2*. PS: V sedmičce chci vidět více nadhledu, prospěl by. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno docela čumím, po zpackaný nudě předchozího dílu se tenhle až nečekaně vydařil. Teda ne, že by se ani tady už nejednalo o pořádnou dávku recyklace, ale tenhle díl mě celkem bavil a Mandylor mě tu poprvé přesvědčil, že by mohl být regulérním nástupcem Jigsawa, ale tady už to fakt měli utnout. Bez prdele.55% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to furt dokola a tady šla navíc dolů kvalita i kvantita gore-scén ... Každopádně jedno se musí této sérii nechat, ten vygradovaný konec ... Možná už jen kvůli němu vždy hned koukám na další a další díl, když se kolem posledních 20 minut rozjede ta úúúžasná "saw-melodie", která začne gradovat a scény se začnou vršit na sebe jak skládačka, do toho mluví své proslovy a soudy Jigsaw, a vše se spojí v jeden někdy lepší, jindy slabší celek ... Každopádně to provedení tradičního závěru je od prvního dílu špičkové ... i když stále dokola ... ()

Galerie (62)

Zajímavosti (20)

  • Film nebyl promítán kritikům. (Cheeker)
  • Director's Cut (režisérský sestřih) byl hotový už 6. června 2009. (Duoscop)
  • Ve Španělsku byl film označen X-ratingem kvůli násilným scénám. (Chatterer)

Reklama

Reklama