Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Nejsem překvapená, že Hostel III. dopadl takhle špatně. Jednička byla sice dobrá, dvojka už však byla hodně špatná. A trojka? Mizérie, která jen tak nenajde obdoby. Je to kýčovité, hloupé a atmosféry jaká byla v prvním díle to nemá ani co by se za nehet vešlo. Část mužského publika sice možná ocení až trapné množství spoře oděných zadků a bujných poprsí, ale jinak to nemá nic. Jednu hvězdičku dávám jenom proto, že jsem byla schopná to dokoukat. Víc k tomu říct ani nejde. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Zbytočná recyklacia minulých časti.. Nič nové.. Snáď len presun zo Slovenska do Las Vegas (čo považujem za menšiu tvorčiu zradu). Hostel je nádherna sadistická odychovačka, tu Hostel III chce byť až moc nekorektné dielo a pri závere to už vlastne nedáva vobec zmysel. I keď to vlastne zachraní celý film. Spiegel proste točíť nevie...35% ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie Hostelu som síce nijak extrémne neočakával, no keď sa mi už dostalo pod ruku tak som ho samozrejme vyskúšal. A môžem povedať, že sklamaný nie som, hoci je o niečo slabšie ako jeho dvaja predchodcovia. Prvý Hostel mal šťastie, že vychytal správny čas a ponúkol brutalitu, ktorá v mainstreame trochu chýbala, zaobalenú do zvláštnej atmosféry, slušného audiovizuálu a bonusovo sa mu podarilo aj (ne)šťastne zabŕdnuť do Československa. Druhý diel sa s výraznejším úspechom síce nestretol, ale zaujal lepším príbehom, temnejšou atmosférou a niekoľkými vychytávkami, ktorými dal najavo, že sa nejako vážne neberie a je si vedomý svojej béčkovosti. A podobne je na tom aj toto tretie pokračovanie, ktoré už ani nešlo do kín a na režisérsku stoličku sa namiesto Eliho Rotha vyvalil Scott Spiegel, ktorý už v hororových vodách dávno, aj keď nenápadne, pláva popri tých správnych osobách. No na tej stoličke ostal vyvalený asi do polovice natáčania, kedy sa konečne zobudil a pridal plyn, vďaka čomu nakoniec vznikla ďalšia béčková krvavá zábava, so štipkou hororového napätia a s tradičným hostelovským gore, ktoré však už nepôsobí tak špinavo a zakázane ako predtým, za čo možno poďakovať hlavne zmene prostredia na Las Vegas a celkovo americkejšiemu prístupu. Ale zlé to nebolo! ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Takto - séria mala už svoj prvý štek naladený málo nad MUTE a nie na MAX , ako Final D / SAW / F 13 / HALLOW / T.C.M. / etc...čiže v tomto prípade pokúšanie HOSTEL o H-certifikát žiaden divák nemôže prosiť. Hostel bude stále HOSTELom a dúfajme , že sa dvere zabuchnú , kľúč Eli prehltne a nikomu ho nedovolí ani vykašľať. Je to žmýkanie vysušného a ak Ti neabsorbuje žiaden zo zmyslov nadsádzku, ani snímok vyfabrikovaný na gore ( bez všetkého filmárske naokolo ) tak to preskoč. Prípadne si predstav, že to takto skutočne funguje. Je nutné vidieť " oridžinál " odpad a bude svetlo. Keďže v odpadoch som sa už nahrabala dosť , tak uberám bodík len za absolútnu zbytočnosť. ( ten final fight , ktorý to celé rozvlní je oukej ) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Z evropských zemí východního bloku do Las Vegas. Tahle pařba se ale až tak moc nevydařila. O co jde v sérii Hostel (a potažmo mnoha dalších podobných filmech), je asi každému jasné. Moderní trend zaměřený na lidské úchylky, zde zálibu v mučení a různě „originální“ smrti lidí na plátně, má zelenou. Zobrazení bývá dostatečně naturalistické, až člověk zapřemýšlí, zda jak tvůrci takových filmů, tak jejich diváci, nemají v hlavě o pár koleček víc, a zda by se neměli případně léčit tím, že budou v poutech celých 24 hodin nuceni koukat na Barneyho a Dorotku a popíjet k tomu růžový čaj. Zkrátka – tenhle hostel je někde v okolí Las Vegas, zase jsou lidi chytáni a zase před bohatým, znuděným publikem mučeni. Asi hodinu trvá, než se seznámíme s jedním ženichem a jeho kamarády, aby se posléze objevil jeden zvrat, trochu se nám to zvrhne v arénovku a v jeden pokus o útěk. Ačkoliv má jít o verzi „bez cenzury“, některé násilí kupodivu není vyjádřeno explicitně. Nelogičností samozřejmě celá řada, počínaje Ukrajincem, takže pokud někomu jde skutečně o ty úžasné vraždy, násilí a mučeníčko, ať si pustí 35. minutu a pak skočí na hodinu a čtyři minuty filmu, zbytek v podstatě může vynechat. Pokud bude na film koukat někdo, pro koho je série Hostel novinkou, může cítit v počátku filmu jisté napětí, oč tady asi jde, ale v té 35. minutě stejně už bude vědět, na čem je. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama