Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Ako marketingový ťah je to super, ako seriózny krátkometrážny film je to už slabšie. Nikdy ma nejako nevedela nadchnúť počítačová animácia, čo už bola akokoľvek dokonale spracovaná. Film ktorý vnesie hráča do prostredia a zápletky. Moc hry typu RPG nemusím takže mňa na túto hru tento filmík nezlanáril. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mít herce v dobovém obleku a strčit ho před pozadí, na kterém bude photoshopově umělá podoba italského města je určitě zajímavý marketingový počin, ale ne filmový. Pro fanoušky hry je to pomrkávání před hrou, pro ostatní jen krátký pohled do minulost, která vypadá zajímavě, ale při detailnějším pohledu nefunguje. (hru jsem nehrál:)) ()

Reklama

desolator6 

všechny recenze uživatele

K tomuto ... ehm, ani filmom by som to nenazval. Proste: Asasíni boli odnož islamského náboženstva, nie len partička zabijakov. Fakty o asasínoch nájdete tu- http://cs.wikipedia.org/wiki/Asas%C3%ADni . Ale k filmu. Historicky absurdné, pribehovo chabé, herecký nepresvedčivé. Ale beriem že to bol marketingový pokus o lepší predaj hry. Ale podľ mňa nevyšiel! ()

Marles 

všechny recenze uživatele

Příběh a akční scény, to byly jediné dvě věci, které mohly udělat Lineage zajímavý. Jenže veškerý děj půjde ve hře odbýt jednou maximálně dvěma větami a akce ke konci trpí častými střihy. A zbytek (herecké výkony, atmosféra) jednoduše nestojí za řeč. S hodnocením jsem ale nakonec smířlivý, jelikož stále jde spíše o experiment. ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Tak nebudu nikomu namlouvat že tento marketingový počin Ubisoftu obsahuje oskarové herecké výkony a bůhvíjakou zápletku. Nicméně jsem byla touto záležitostí příjemně překvapena. Počítačem úžasně vytvořený renesanční svět, nádherné kostými, doplňky, hudba - to všechno mě vtáhlo do Itálie 15.století, kterou jsem si těch 40 minut vážně užívala. Herci byli typově docela vhodně vybráni, takže nikterak svoji přítomností nerušili a příběh taky nijak neurážel. Každopádně jsem si u toho pořád říkala: sakra, proč někdo nenatočí z tédle doby a prostředí celovečerní film ... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)
  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)

Reklama

Reklama