Reklama

Reklama

Assassin's Creed: Embers

Animovaný / Krátkometrážní
Kanada, 2011, 21 min

Hudba:

Jesper Kyd

Obsahy(1)

Tento animovaný film definitivně uzavře příběh assassina Ezia Auditore da Firenze. Starý Ezio se se svou rodinou usadil v rodné Florencii. Ezio ví, že se jeho čas krátí, ale tahle věc ho netíží. Někdo ho chce totiž zabít. (TwoFace)

Recenze (80)

blondboss 

všechny recenze uživatele

V rámci tejto série a hry ako takej sa dá povedať, že sa jedná o jeden z tých lepších animovaných kraťasov, ktorý pri tejto príležitosti vznikol a v zásade uzatvára život jedného assassina. Celkom dojemné, melancholické s celkom slušnými animáciami, pri ktorých som sa cítil ako v samotnej hre. Aj keď o nej veľa neviem, páčilo sa mi to a určite lepšie ako predošlé kraťasy. 60 % ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

"When I was a young man, I had liberty, but I did not see it…I had time, but I did not know it…and I had love, but I did not feel it. Many decades would pass before I understood the meaning of all three…" Ono, když s nějakou postavou prožijete tolik hodin, pak je to, jako by umíral někdo, koho jste fakt znali a pokaždé, když jsem si pustila ten závěr, tak jsem brečela. Nejlepší hlavní postava AC a její důstojný a klidný odchod ze světa. ()

Reklama

mhmm 

všechny recenze uživatele

Tento krátký film jestli se to dá tak popsat je jen ukončením tak krásného a dlouhého života Ezia Auditore da Firence.Není určen bojům nebo výchově jeho cery s chotí v 62 letech.Krátký filmeček se mi proto moc líbil a jak jste už mohli odemne číst tak končí neboli se uzavírá magický příběh s názvem Ezio Auditore Mistr Assassín. ()

Adrai 

všechny recenze uživatele

Assassin's Creed je pro mě celkem srdeční záležitost - především pak druhý díl a jeho pokračovaní. Stěží dnes najdete hru, která by měla tak výborný příběh, na kterém si autoři dali opravdu záležet, na kterém je celá hra perfektně postavená a který Vás zabaví na několik dnů (a ne pouze na několik málo hodin jak tomu dnes často bývá). Assassin's Creed dnes ale není pouze hra, jde i o výborné "dodatečné" filmečky, které naprosto úžasně doplňují odehraný příběh - vždy v jiném stylu, vždy v jiném duchu. Embers nádherně (myšleno příběhově, graficky bych byl na třech hvězdách) vykresluje a zároveň uzavírá život Ezia Auditore da Firenze a zároveň nabízí mnoho otázek k třetímu dílu .... Requiescat in Pace Ezio ()

groz122 

všechny recenze uživatele

Řek bych že film můžou ocenit jen fanoušci slavné herní série. Embers zavírá závoru za ( již ) starým Eziem, který i na skoku svého života (zřejmě s novou kyčlí) je odhodlán stát za svým a odhodit ještě naposledy berle. Leckomu mohli poslední scény filmu vyhnat do očí slzy. Film má originální animaci, kterou sem ještě neviděl snad právě za to a za neočekávaný ukončení života Ezia a dobrý nápad Ubisoftu dávám plno. Requiescat in pace Ezio ... Forever ()

Galerie (3)

Zajímavosti (8)

  • Odkaz na film, konkrétně na asasínku Shao Jun, se objeví ve hře "Assassin's Creed III". (TwoFace)
  • Assassinka Shao Jun sa objavila v hre „Assassin's Creed Chronicles: China“. (ČSFD)
  • Dcera Ezia a Sofie se jmenuje Flavia Auditore a ve snímku jí je necelých 11 let. (Azurovydrak)

Reklama

Reklama