Reklama

Reklama

Lovci pokladů

(seriál)
  • Francie Relic Hunter (více)
Fantasy / Mysteriózní / Dobrodružný / Akční / Sci-Fi
Francie / Německo / Kanada / USA, (1999–2002), 48 h 38 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Gil Grant

Hudba:

Donald Quan

Hrají:

Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert, Juan Carlos Velis, Tony Rosato, Louis Mandylor, Thomas Kretschmann, Simon MacCorkindale (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Do dobrodružných výprav za poklady se žene americká archeoložka Sydney Fox (Tia Carrere) se svým poněkud zbrklým a nešikovným asistentem Nigelem Bailey (Christien Anholt). V každém díle se vydávají po stopách nějakého vzácného artefaktu, pokladu. V cestě jim však vždy stojí zloději pokladů, kteří chtějí poklad prodat. Nesmí chybět ani jejich sekretářka Claudia (Lindy Booth) - mladá rozmazlená dcera boháče. Ve třetí řadě jí nahradila Karen Petrushky (Tanja Reichert), která se více podobá stereotypnímu standardu "sexy sekretářky". Seriál má tři řady, každou po 22 dílech. Na vzniku se podílela americká, kanadská a francouzská televize. (Košoun)

(více)

Recenze (162)

loveless 

všechny recenze uživatele

Variace na Indiana Jonese... profesorka archeologie je tentokrát žena, Sydney Fox a jejím pomocníkem je nešika Nigel Bayley. Kdyby tak měl tenhle seriál pořádný scénář, ale to se bohužel nestalo. Každopádně oba představitelé hlavních rolích jsou relativně pohlední, takže alespoň koukat se na to dá. Seriál typu oddychovka, už jsem viděla i horší. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech serialu, na ktery se vzdy rad mrknu. Tia Carrere je hodne pekna, film napodobuje Indiana Jonese, do toho vtipnej sviznej dej a trochu zahad. Proste parada. Ale hodne zalezi na tom, jaka je zrovna epizoda, protoze se najdou i naprosto debilni. Vahal jsem mezi 3* a 4*, ale ty dobry dily prevazujou, takze 4*. ()

Reklama

liberita 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnohých variácií na Indianu Jonesa je vcelku dobrým dobrodružným seriálom, ktorý si síce z reálnej histórie a mytológie ťažkú hlavu nerobí a väčšina dielov je robená podľa jednotnej šablóny, ale pozerá sa naň stále podstatne lepšie než na ktorýkoľvek diel podobne ladeného Flynna Carsena. Tia Carrere je fajn, hudba a úvodná znelka tiež, len škoda otrasne nudného Christiena Anholta v úlohe profesorkinho parťáka. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Nie je to nehorázne úžasný seriál s prepracovaným scenárom a strhujúcimi výkonmi, ale veľmi rád som to kedysi pozerával a stále si aj rád pozriem. Seriál ťahá hlavne Sydney, takže ak vám je exotická profesorka histórie proti srsti, nebudete moc nadšení, ja by som však takú profesorku a také hodiny bral všetkými desiatimi. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Celkovo vydarený dobrodružný seriál, fungujúci na základom indianajonesovskom motíve, ktorým sa neskôr inšpirovali ešte mnohí (Lara Croft, Flynn Carsen či Lovec pokladov Nicolas Cage), tu z neho ale ešte strieka tá neriedená seriálová hravosť deväťdesiatych rokov a maličký rozpočet. Má to mizerné efekty, je to neoriginálne napísané, ale príjemne zahrané a fajn ohudobnené. Dnes už ma to zďaleka nebavilo, ako kedysi, ale stále je to nadpriemer. (60%) ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Filmový štáb zriedkakedy opustil Toronto. (rador)
  • Trinity College, teda univerzita, v ktorej pracuje Sydney sa nachádza v areáli University of Toronto v Kanade. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama