Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

panMartin 

všechny recenze uživatele

Někde horší, někde lepší. Zhruba v polovině si film získal mé sympatie a nebylo o čem rozhodovat, čistý průměr. Minimálně vtipná ale přesto zábavná a koukatelná komedie o obyčejném učiteli, který se rozhodne pro "svou" školu vydělat peníze zápasy v ringu. Jeden z těch filmů na ukrácení dlouhé chvíle. Kevin James je fajn, stejně tak Salma. Nijak překvapivé ale snadno stravitelné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Proč musí každý film se Sandlerem nebo Jamesem začínat tak, že máte chuť všeho nechat a na film se vykašlat? Máte před sebou hlavní postavu, která je sympatická jako hemoroid, co se vám zrovna vyklubal, a to rozhodně není něco, s čím by vás tvůrci upoutali do křesla a přinutili vás se dívat celou dobu. Spíš doufáte, že tenhle "hrdina" co nejrychleji vypadne z okna anebo se zabije na motorce. Nic tak úlevného vás však nečeká, jediné pozitivum je, že se tenhle pitomec mění v celkem snesitelného chlápka, který se snaží pomoct kolegovi. Mimochodem, tenhle nezodpovědný chlápek s tváří Kevina Jamese je učitel na škole. Znovu vás napadá otázka, jak je možné, že má Amerika tolik vědců. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/profesor-v-ringu-2012-40.html ()

Reklama

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Priemerná večerná jednohubka na odreagovanie v ktorej síce nenájdeme nič nového, ale Kevin James je proste super herec a dodáva filmu humorný nádych.Lepšieho hlavného hrdinu si ani neviem predstaviť.Tak isto vedlajšie postavy boli dobre zvolené a na niektorých scénach som sa naozaj z chuti zasmial. Napríklad pán tmavšej pleti ktorý sa chcel stať Americkým občanom ma strašne bavil tým jeho výrazom v tvári a úsmevom.Celkový dojem je fajn a film splnil svoj účel. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Americká rodinná komedie s bitkařským námětem, slušnou hudbou a typicky rozjuchaným závěrem, ve kterém se všichni mají rádi. V rámci žánru nešlápnete vedle, nic víc ale film nenabízí. Selma Hayek zvedne sledovanost a Kevin James nebyla špatná volba, aspoň má na zápasníka postavu. # [viděno: monitor, 5.1] # přáběh 5 | hudba 7 | humor 3 | akce 5 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Asi je to moje hodnocení až moc štědré a spíš by to bylo asi na tři, jenže já mám slabost pro filmy, které jsem pustil spíš ze zoufalství, nic od nich nečekal a nakonec dostal slušnou zábavu. Samozřejmě by se to takhle odehrát nemohlo, to je jasný každýmu soudnýmu člověku, co někdy viděl boj na UFC úrovni (a asi i těm, co to ani neviděli). Nicméně, Kevin James v hlavní roli je fakt sympaťák, hlavně v první půlce, kdy je to vyhořelý loser. Spousta fórů tu funguje, ať už kolem školy, nebo kolem jeho kamaráda, lakýrníka s velkou rodinou, ale i ta parta, co je učí na testy na US občanství, speciálně ten trenér (co přebíhá mezi boxem, spinningem a aerobicem). A třeba první zápas v kleci je top. :) Poslední část už je taková americká, ale vlastně jsem to tady docela i chtěl... Jediná věc, která se tvůrcům zásadně nepovedla, je scéna s házením jídlem. Naštěstí tam už podobná trapnost není. Celkově je to povedená oddechovka na jedno zkouknutí, navíc o hodně lepší, než drtivá většina současný komediální produkce. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)
  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)
  • Kevin James se začal fyzicky připravovat na svou roli již 14 měsíců před zahájením natáčení. Během přípravy pak zhubl okolo 35 kg. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama