Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (14 434)

plakát

Jo (1971) 

Úplná pitomost se šaškujícím a zmateně pobíhajícím Funesem,

plakát

Candy Mountain (1987) 

Potloukající se tesař se stane muzikantem a rozhodne se najít legendárního výrobce kytar Elmore Silka s nadějí, že ho přiměje, aby z něj udělal někoho bohatého a slavného....Podivné, ale americkou kritikou ceněné road movie.(50%)

plakát

Cocksucker Blues (1972) 

Amatérský nekvalitní dokumentární záběry z koncertů a především dráždivé zákulisní dění Rolling Stones na turné....Navýšeno, abych nekazil hodnocení. Jinak sotva na 50%.

plakát

Pull My Daisy (1959) 

Nekvalitní filmový záznam z párty řady čelných zástupců beat generation v mládí komentovaný Jackem Kerouakem.

plakát

Energy and How to Get It (1981) 

Výstřední užvaněná podivnost a nekvalitní kopie. Snad jen ten W.S. Borroughs je zajímavější.

plakát

Lady Guard (2024) 

Bezpečnostní pracovnice prohlížející zaměstnance v obchodním domě Estelle za úplatky a hlavně sex s mladými chlapci povoluje ilegální gambing, Nová pracovnice Meryl s ní spolupracuje a svádí muže, avšak  také ohrožuje její postavení a zisky,

plakát

Malý Joe (2019) 

Barevné, barvité, aseptické, chladné, ale sugestivní a zneklidňující.(50%)

plakát

Club Zero (2023) 

Chladný a spekulativní film o ženě manipulující (ne)stravováním dětí ve smyslu -ismů a agendy s udržitelným životním stylem a záchranou země panující na Západě. Doufejme, že se to k nám nedostane.

plakát

Svatá (2024) (TV film) 

Překvapivě kvalitní film "o něčem", na rozdíl od plytkých filmečků zaplevelujících naší dobu Především to, jak klade na váhy morální zásluhy a chvalitebný podvod. Se skvělým hereckým výkonem Jiřiny Bohdalové. (Skrytý útok Tomáše Stejskala v recenzi na tento film -na Aktuálně.cz- na Jiřího Stracha vyvolaný jeho kritickými politickými názory je trapný a ostudný)