Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Billy musí jet na prázdniny s matkou za jejím novým přítelem do pouště. V Údolí smrti vejde ze zvědavosti do opuštěného karavanu a na zemi najde zajímavý přívěsek. Kdyby věděl, co bude následovat, určitě by ho tam nechal… (TV Prima)

Recenze (26)

5150 

všechny recenze uživatele

Tak jsem docela překvapený z těch povětšinou negativních komentářů zde a průběžným hodnocením 46%.. Viděl jsem totiž vcelku sympatický horror, který má hlavu a patu, slušnou dávku napětí (hudba Dana Kaproff) a dobré herecké obsazení (potěšil zejména dětský herec Peter Billingsley a záporák Stephen McHattie). Hodnocení 3,5*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Příběh nás zavede do vyprahlé Arizony, kde za dávných časů spousta nadšenců hledala třpytivé zlato a kolty se houpali proklatě nízko. My však nebudeme sledovat žádný westernový kousek, protože děj se odehrává v přítomnosti a kovbojové za své představení dnes už leda vybírají peníze od všudypřítomných čumilů. Když jsem se dozvěděl, že zde bude řádit šílenec s nožem, těšil jsem se na pěknou hororovou podívanou, ale bohužel se mi jí v žádném případě nedostalo. Nuda a slabá atmosféra mě místy neskutečně ubíjely a to doslova. Povětšinu času jsme totiž nuceni poslouchat otravné dialogy hlavních hrdinů hodné tak do nějakého dramatu. Navíc jsem film viděl v češtině a dabing byl opravu hrozný. Asi nejhorší na tom všem bylo to, že zde hlavní prim hraje brýlatý blonďáček, který mi byl nesmírně nesympatický a to jak vzhledově, tak i svým hereckým projevem. Vím, že od malého kluka se nedají čekat žádné velké zázraky a v některých okamžicích lze spatřit i slibné záblesky zlepšení, ale jinak bych ho vykuchal již po prvních patnácti minutách. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Štandardný 80´S Slasher bez akéhokoľvek originálneho prvku, ale zlé to rozhodne nebolo. Pekné Americké prérie, slušná hudba a podarené bloody vraždy boli pozerateľné prvky. Sú to veci ktoré vystihujú toto obdobie hororov. Je len škoda, že tvorcovia do príbehu, a to hlavne v prvej polovici, pchali neuveriteľné melodramatické momenty rozvodu rodičov a prežívanie týchto životných útrap prostredníctvom malého chlapca. K tomu to integrovanie z novým partnerom matky bolo troška veľa a zbytočne. Ako keby som sledoval nejakú rodinnú drámu. Ešte, že po čase , keď sa už kolobeh vrážd poriadne spustil, je od toho zväčša upustené, takže sa to dá bez problémov dopozerať a milovníkov hororov z tohoto obdobia môže miestami aj baviť. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

No jo hovadina. Většina filmu je o tom, že maminka se snaží, aby její otravný a rozmazlený dítko přijalo jejího nového přítele a mezitím tam někde venku aby se neřeklo řádí masový vrah. Scény s ním jsou slušné, dvojitý finále je opravdu výborné, a celkově to není technicky špatně natočený. Nicméně když 90% filmu prozíváte nudnou stokrát omletou rodinnou podívanou a tomu malým šmejdovi přejete to nejhorší, na víc jak dvě to není. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Kdybych to neměl na videu a nemohl bych to přetáčet vpřed tak bych tu tv asi rozflákal.Tolik zbytečných a pitomích dialogů no bože můj.Ale chápu v tý době to muselo být nervy drásající drama.Ale musím na druhou stranu uznat že konec se jim poved a zakilování místního šerifka bylo taky supr.Dobře mu ten krumpáč foukl do prsou.:-))) ()

Galerie (21)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Reklama

Reklama