Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

kingik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý ekvivalent k mužským akčním borcům současnosti, jež  podporuje vzrůstající trend akčních režisérek. A námět je poměrně originální a osvěžující. Ve své podstatě filmová "rodina" Johna Wicka a pana Nikdo uvítala ve svém kruhu nový přírůstek s atraktivní Kate Beckinsale v titulní roli. Ta hraje ženu s vrozenou  poruchou sebeovládání. V praxi to znamená, že když  se k ní někdo nechová  pěkně, tak si ho namaže na chleba, a to takovým způsobem, až má všechny kosti v těle roztříštěné. Zpočátku to vypadá hodně zajímavě a neotřele. Hrdinka  vede osamělý  život, navštěvuje soukromého psychiatra, co jí aplikoval na tělo vestu s elektrickými šoky, a dokonce do jejího života vstoupí nápadník, který ovšem záhy umírá. Ústřední nápad se vyprofiluje ve směsici různých drsných střetů s podsvětím. Kate dává na kokos každému urostlému chlapovi, má to spád a 90 minut rychle uteče. Režisérka Tanya Wexler se prezentuje drsnějším pojetím, bitky určitě nejsou  tak choreograficky výživné jako v mužských akčních verzích, ovšem celkem  to dynamicky šlape. A příjemně mysteriózní zápletka začne být postupem času průhledná. Na palubu se přibral Jai Courtney, Stanley Tucci i krátce se zjeví v samotném závěru Susan Sarandon. Snímek ve finální sekvenci naznačuje možné pokračování, na které už zřejmě nedojde. Ve výsledku se jedná o akční thriller s originálním námětem a solidním zpracováním. 9/10 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Taková odlehčenější a ženštější verze na Zastav a nepřežiješ (2006). Film má solidní tempo, (stále) překrásnou Kate v hlavní roli, jednoduchý příběh a pár povedených, krvavých, snových scén. Ale jinak nic velkolepého se nekonalo a i akce byla později dosti nudná. Průměrný akčňák, který určitě poběží zanedlouho, jako velkofilm na Nově. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

OuouOu --- cekal sem neco jako crank - cubka trpela strasnym vztekem, elektrika ji pomahala ho krotit..joo kate je kost a mliko fakt pekna, akce by sla, ale je to tak blby az to proste nudi a nikoho to nebavilo ke konci.. 🥺 herkules byl dobrej kate nasrana jak prase, 40min to bavilo ale pak tomu dochazi stava...skoda 😢 ale dam udreny, slaboucky 3/5 - ale objektivne je to tak na 1-2/5 ale kate mam proste rad ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Dobrá jednohubka s velice sexy Kate Beckinsale. Akce ušla, ikdyž občas byla trochu přes čáru. Dalo se na to koukat, ale žádný zázrak se nekonal. Je to rozhodně lepší, než to co AMAZON natočil s Wahlbergem. Doufám, že takhle špatně nebudou dělat i pána prstenů. Není to úplná bída, jen je to prostě průměr. 50% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Největší předností celého tohoto filmu je jednoznačně obsazení. Akční poloha Kate Beckinsale totiž sedí už od dob Underworldu jako málokteré jiné herečce v Hollywoodu a když k tomu ještě připočtu, jak pořád ještě je neuvěřitelně sexy, uff, těžko jí odolat, nicméně ale i sympatický Cannavale, výrazný Courtney a zábavný Tucci, ti všichni tu tvoří fajn sestavu, díky které nelze v tomto ohledu této podívané nic vytknout. Jenže co dál? V jistých momentech to tedy sice chvílemi působí poměrně hodně zábavně, nápaditě a svěže, jenže celkový vývoj a zpracování zápletky už tolik nepřekvapí a ,,šokující,, zvrat v závěru je naopak až taková otřepaná klasika, že mě to vlastně až otrávilo. Akce pak není množstevně bohužel příliš, tedy alespoň na to, kolik jí být mohlo, nicméně když už se ke slovu dostane, je zábavná, přehledná a choreograficky nenudící, atmosféra mě jinak také spíš bavila, jenže ani ji nelze označit za kdovíjak přínosnou, co tu jinak chybí úplně, jsou emoce a napětí, a postrádal jsem zde i nějaký výraznější tvůrčí prvek, a to v podstatě v jakémkoliv ohledu, nic takového Jolt ale nenabízí, takže to nakonec ve výsledku působí spíš až jako taková rutina, která tedy sice neurazí, ale ani neohromí. Každopádně jako nenáročná přímočará akční jednohubka funguje Jolt dostatečně. ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno