Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

verbal 

všechny recenze uživatele

Poté, co si dříve od přirození naprosto rozkokošná Bekinsdejlka nechala transplantovat xicht, aby vyjebala s časem, a na hlavu ji přišili úplně jinak vypadající zbotoxovanou a přemejkapovanou padesátiletou školačku s ochrnutými mimickými svaly, nejen, že mě teď nočně moří skoro více než podobně zpotvořená Zombíkidmenka, ale mám při jejím současném sledování i takový dost divný pocit. Jako bych kdysi děsně toužil vyprcat transvestitu. A ke vší té traumatizující hrůze její nejnovější notně přefiltrované a zoufale přitroublé instapózování filmově teoretická věda jednoznačně definuje odborným termitem „Sterilní a nezáživná kokotina“. Už Katku asi nemyluju! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, tohle byl vážně špatný film. Přitom jsem si myslel, že by se mi mohl líbit, protože máme s Kate Beckinsale krásný dlouholetý vyvážený vztah. Mně se líbí a vždy ji rád znovu vidím, ona nemá naštěstí ani tušení o mé existenci, což mezi námi udržuje dokonalou harmonii. V tomto případě jsem byl ale zklamán tak dalece, že už mě dokázal potěšit jen její přízvuk, všechno ostatní mě štvalo tak, až jsem začal toužit po červeném tlačítku. Hmmm, když už jsem na to narazil...Řekněme, že jste člověk s těžkou poruchou sebeovládání, takže vás přemáhají záchvaty, při nichž se měníte v násilnické monstrum. Pokud si to uvědomujete a chcete tyto záchvaty potlačit, k čemu je vám červené tlačítko? Pokud se fakt neovládáte, můžete mít i deset tlačítek, ale kdo je stiskne? Ale scénář je od začátku do konce takových hovadin plný, takže filosofování asi nebude na místě. Nejsilnější dojem ve mně jednoznačně zanechala Susan Sarandon; ve chvíli, kdy se objevila na scéně, jsem si málem zvlhčil textil. To byl těžce hororový moment. Ještě teď sebou škubnu při každém hlasitějším zvuku. Milosrdné 2*- ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Známé herecké tvářičky nám opakovaně v posledních letech dokazují, že umí pořádně kopat a držet bouchačku. Kate Beckinsale je křehké (už teda skoro padesátileté) děvče, ale když na to přijde, dokáže být slušně ostrá. Má totiž potíže s ovládáním hněvu, což většinou znamená, že někdo poblíž dostane pěstí nebo kopačkou mezi nohy. Nosí proto vestu plnou elektrod, které se postarají o elektrický šok v době, kdy „to“ na ni jde. Kate navíc zabijí chlápka, do kterého se zabouchla, což dlouho nezažila, takže její hněv se násobí. Mimochodem ho hraje Jai Courtney, ano, ten otravný synek ze zatím poslední Smrtonosné pasti, u kterého platí, že spojení on a charisma zůstává kapitolou, kterou bych raději obešel. Každopádně to celé může na papíře působit jako svěží nápad, ale na plátně to tak není. Spíš to evokuje skutečnost, že nápad ležel dlouho někde na polici a teď se někomu hodilo utratit pár přebývajících zlaťáků. Celé to chce být odvázané a sarkastické, ovšem vtipné to není, scenáristicky to bolí a bohužel i akčních scén je málo – navíc jsou krátké a tuctově uchopené. A ten finální zvrat chytře opravdu nepůsobí. Beckinsale nám dokáže, že má stále nejen nádherně tvarovaný zadeček, jenže jinak jí tvůrci svou impotentností s rolí jízlivé řeznice vůbec nepomáhají. Raději přihodím téhle nakyslé jednohubce hezké dvě hvězdy a půjdu o dům dál. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

POciSEM pravdu dí, ale v tom to úplně není. Spíš absence jakýkoliv aspoň trochu reálný akce to svrhává do hlubin pekelných, protože občas i ženský se ženskými můžou natočit kompetentní akční film, aby si člověk neříkal na jakou to zase kouká píčovinu, ale to není tento případ. Tak nevadí snad někdy příště.15% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Jolt" v sebe má potenciál, no film ako taký je spracovaný mizerne. Postavy sú zaujímavé, no príbehová línia je spracovaná ako čisté bezduché klišé, ktoré toho moc povedať nestihne. Viac-menej viete všetky dôležité príbehové zvraty odhaliť na míle dopredu. Boli momentky, ktoré ma bavili, no osobne som zhodnotil, že najlepší útok tu padol hneď v úvode, keď to schytala tá čašníčka na toalete. To bolo vysoko zaslúžené. Akčné scénky ale majú obrovské množstvo strihov, čo znižuje ich účinok, komediálne momentky nemajú nejaký extra náboj a až na pár výnimiek som sa moc teda nenasmial. Je síce pravda, že všetci herci v rámci svojich rolí robia všetko čo môžu, aby film fungoval, no na nich to nemôže byť postavené. Musia vedieť predať ten príbeh, ktorý im reálne nedáva veľa možností na to, aby z toho niečo vytrieskali. Hrozné to nie je, ale vo svete akčných filmov je toto len slabo spracovaný priemer, ktorý mal na viac. Hodnotenie: C ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama