Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) se vrátil do New Yorku na pozvání spolubojovníka z dob korejské války, jehož okolí je terorizováno bandou surových mladých gangsterů. Svého starého přítele však nachází zavražděného. Kersey se rozhoduje zastavit chuligánskou vlnu násilí a vrátit klid do ulic pro lidi, kteří zde žijí. Po zuby ozbrojen vyráží do městské bitevní zóny se vzkazem pro každého výrostka kolem: Pojďte a dostaňte mne. Nebo to aspoň zkuste! Převaha proti Kerseymu je obrovská. Ale s nadšenou podporou souseda zavražděného přítele (držitel Oscara Martin Balsam), se zaníceným zájmem iluzí zbavené obhájkyně (Deborah Raffinová) a s tichou podporou šéfa policie (Ed Lauter) Kersey bere spravedlnost do svých rukou. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Možná to už vypadá poněkud neoriginálně, ale dokud budou po stěnách lézt hnusní švábi, budou se muset nemilosrdně zamačkávat. A to samé platí i o tom lidském ksindlu. Tentokrát se přidal i "oscarista" Martin Balsam a zbrojní arsenál, který si každý správný veterán schovává po skříních. Protože, co uděláte, když vám někdo hází kameny do oken? Ovšemže na něj vezmete kulomet. Scénáristicky i režijně příšerné, ale miminálně u té závěrečné čtvrthodinové bitvy se člověk musí náramně bavit. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Kvalita se ze série definitivně vytrácí. Oprotí předchozím dílům mnohem více akce, Bronson již není moc věrohodný, příběh zcela zbytečný a film postradá i dobré hlášky, za zmínku stojí akorát ona akční stránka, která není natočená nejhůře, byť již postrádá realističnost prvních dvou dílů. Velmi slabé 3*. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Penzista Bronson opět kosí gaunery jako samozvaný soudce , přičemž gauner se pozná podle toho, že má barevný nestandardní účes, roztrhané hadry a vykulené oči. Oproti předchozím dílům ubylo syrové brutality - pouze jedno znásilnění a postižená ukáže jen prsa na tři sekundy. A Charles je starší a straší ... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zacalo to dobre - DetVis 1 s Bronsonom - ako pomsta za znasilnenie a kradez to mohlo kludne byt - a zvitazoilo opat dobro, to som tam mal rad. Bolo mi jasne, ze vystudovane filmove teoretiky -elitari film zjebu /jo, aj s touto vulgaritou, to musi byt/ pod ciernu zem - abych siel konkretne, uzivatel Madsbender a jeho komentar k jednicke. Skoda, ze potom sa uz len zacala varit 1 000x prevarena voda, rezisersky bieda, vyzeralo to, ze sa ani Winnerovi do toho moc nechcelo. Hm, keby nebola ta prestrelka na konci, dam 1 spunta alebo odpad : 25 % ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Velice stručně - lepší než první díl, horší než druhý díl. Charles Bronson moc nenamluví, to je fakt, protože v Death Wish 3 za něj mluví spíše jeho pistole či později kulomet. Celkem fajn akce, která má téměř nulové poselství a nemá už tu atmosféru totální beznaděje, jako předchozí díl. 55 %. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (24)

  • Natáčanie pouličného boja gangov prebiehalo v londýnskej štvrti Brixton, ktorá bola v tom čase známa výskytom ozajstných pouličných gangov. (m.a.t.o.)
  • Charles Bronson působí unaveným dojmem a moc toho nenamluví. Jeden z amerických kritiků dokonce napsal, že pravděpodobně řekl méně slov než kterákoli jiná hlavní postava od dob zavedení zvuku ve filmu. (hippyman)

Reklama

Reklama