Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní tým S.W.A.T. vyšetřuje záhadnou VHS kazetu a objeví zlověstný kult, který má předem nahraný materiál, jenž odhaluje děsivé spiknutí. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Brrr .. z VHSek, jsem viděl pouze před šesti lety V/H/S/2, ale tohle už je úplně jiný level. Dobře jsem byl vystrašený, nádhera ! (Viděno v noci !) Ten ošuntělej retro look, se mi právě líbil, přidal hodně na autentičnosti. První povídka Storm Drain - 5* - hned v úvodu posranej až za ušima, nesnáším kanály, podzemní tunely, tohle bylo výborný a to finále ve zpravodajským studiu, parádní ! Druhá povídka Empty Wake - 4* - Pohřební ústav - smuteční obřad. Bylo jasné, že z té rakve někdo vyleze, ale to co vylezlo brrrrr, opět posranej až za ušima. Třetí povídka The Subject - 5* - Doktor, odborník přes mechanické protézy. Tohle bylo hodně slušný psycho a zárověň nejbrutálnější povídka, tohle byl mazec. V závěru, jak je pohled na posledního policajta s useknutou rukou, jsem jenom hořce polkl. (Timo Tjahjanto nezklamal). Čtvrtá povídka Terror  - 3* - asi nejméně strašidelná a malinko nudná, i když finále s upírem bylo taky dost ulítlé. Pátá povídka Holy Hell - Tu asi nebudu hodnotit, zásahová jednotka v nějaké budově, která dostala menší prostor vždy před začátkem dané povídky, závěr nám to jen vše dovysvětlí. Každopádně, za mě dost slušná podívaná, která asi nesedne každému, právě tím VHS formátem, u mě to byl ten hlavní pilíř pro vystrašení. Spokojenost, v budoucnu dám někdy opáčko a těším se na další kazety. (293. hodnocení) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Povídkový horor ostatně jako celá série Vhs. Povídka 1 je o reportáží o krysím muži o žije kdesi ve stoce. Dobré prostředí blbý konec 60 procent Povídka 2 je  o ženské co točí na pohřbu záznam akorát mrtvému dojde jen jeden příbuzný začne mlet jakési sračky a mrtvý ožije. Opět dobré prostředí blbý konec 60 procent Povídka 3 je o šíleném věci co dělá pokusy na lidech a dává jim železné vylepšeniny. Nejlepší povídka tohle bych bral i jako celovečerák  80 procent  Povídka 4 je o teroristech co unesli upíra berou mu krev dávají ji do bomby co pak chtějí odpálit v budově lidi vylezou ven  a spálí je to jelikož jsou upíři tady ani nevím jak by to fungovalo, ale ani se to řešit nemusí jelikož jim ten upír uteče a povraždí je 4 z 10 Povídka 5 je o swat jednotce co jde na zátah na jakési sektisty nejhorší povídka 2 z 10 Celkově 60 procent ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nová VHSka dopadla zhruba podle očekávání. Všechny historky byly zajímavé s dobře propracovanými jump scares, temnou atmosferou a ukázkami skutečně grafického násilí. Nicméně však mám několik výhrad především ke kameře, která ač to bylo úmyslně, skutečně místy degradovala celkovou úroveň filmu. První dvě historky považuji za nejzajímavější. Z nichž především Ratman má skutečně parádní nápad i atmosféru (80%). Druhá epizoda již není tak unikátní a docela dlouho trvá než se rozjede, ale mezery vynahradí svou finální strašidelností (75%). Třetí epizodu považuji za mírně slabší jelikož je to celé jen o brutalitě a nějaký příběh je zde takřka nicotný (60%). Čtvrtý příběh začíná v podobném duchu a nutno říci, že na začátku už jsem se začínal koukat na hodinky. Nicméně jsem se do toho nakonec opět dostal a i když byl konec špatně vysvětlený, potenciál posledního příběhu byl ohromný a nejraději bych z něj viděl mnohem více v novém, propracovanějším kabátě (74%). Na závěr ještě dobíhá příběhové pojidlo, čímž je zásah SWAT týmu na pozadí toho všeho. Každopádně tuto část považuji za úplně nejslabší, neboť je takřka zbytečný s velice jednoduchým zvratem na konec. Celkově zhruba 70%, ale jsem velice spokojený. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Předem se musím přiznat, že série V/H/S mě až na druhej díl (3 hvězdy) nijak neoslovila. A přiznám se, že jsem chtěl V/H/S 94 vypnout už po dvou minutách. Vím, že je kvalita obrazu špatná záměrně aby to evokovalo starý VHSky ale já se ptám. Komu tím prospějete ??? Nakonec jsem vydržel a dokoukal to. STORM DRAIN - povídka o Ratmanovi není špatná a ani samotnej Ratman nevypadá zas tak špatně. Konec je ale celkem úsměvnej. Jen nevím jestli změrně. Nejvíc vše kazí vizuál. Ostatně jako u všech povídek(výjimkou je třetí povídka The Subject). Nejen, že jde o FFko a do toho ještě ta odporná (ne)kvalita obrazu. Proč ? První povídka je za slabší 3 hvězdy. Druhá povídka EMPTY WAKE je o obživlé mrtvole. 2 hvězdy. Třetí povídkou je  THE SUBJECT. Tahle povídka potažmo režisér Timo Tjahjanto byly tím rozhodujícím faktorem, že jsem nakonec do V/H/S 94 šel. A Tjahjanto nezklamal. Předložil cyberpunkovej gore nářez. Tohle je jednoznačně nejlepší a nejpovedenější snímek jak po filmové tak po obrazové stránce. 5 hvězd. TERROR - lacinej a nudnej příběh ve kterým přijde akce až na konci. 1 hvězda. Poslední HOLLY HELL propojuje všechny povídky. 2 hvězdy. Takže celkový hodnocení jsou za mě 3 slabší hvězdy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Recenze může obsahovat mírné spoilery, ale nic, co by výrazně uškodilo. Timo Tjahjanto Stole the Show Again!!! Chci vidět Mortal Kombat Special Mód, kde si to rozdá Tjahjanto - s motorovou pilou vs Flanagan s biblí a křížem!! Já jsem spokojen. První segment s názvem Storm Drain potěší fanoušky hororů the Tunnel a Blair Witch. Pojednává o reportérce, která se snaží udělat reportáž o záhadném stvoření a jde udělat průzkum do opravdu nepěkné a temné kanalizace, kde na ní však nečeká nic hezkého. Kamera je o ničem a zrnivý obraz tomu moc nepřidává, avšak atmosféra je velmi slušná, dojde i na jednu lekačku, vzhled monstra je solidní a došlo i na nečekaný rituál se zajímavým zvratem. 70% Druhý segment s názvem Empty Wake se odehrává v pohřebním ústavu, kde se první půlku sice nic zajímavého neděje, ale potom příjde slušně Atmosférické Inferno. Otevřená rakev, bouřka, creepy prostředí a mrtvola s půlkou hlavy pryč ! Brr .. 70% Třetí Segment The Subject ! Olafucking LA!! Jasný vítěz. Tjahjanto se opět překonal a natočil jakýsi kříženec mezi Bioshockem, Silent Hill, Raidem a Frankensteinem a je to dokonale zvrácený Gore Fest, který má půl hodiny a přál jsem si ať to nikdy neskončí. Tohle je jediná povídka, která má i skvělou nešumivou kameru a pojednává o jakémsi šíleném vědci, který ve sklepě kříží lidi s mechanikou a vytváří fakt děsivé výtvory. Do toho tam samozřejmě vlítne celý Swat a všichni si to tam nádherně rozdají, tak, že krev, končetiny lítají všude. Hell-Gore-Fest. Ano na tohle jsem celý rok čekal. Dííky chlape. 100% Čtvrtý Segment Terror- Docela nudná a levně natočená povídka, avšak s parádním finále- Dobré monstrum i slušné gore. 60% Pátý Segment: Holy Hell. Tohle je zvláštní povídka, jelikož vždy začíná úsekem před jinou povídkou, takže je trochu nekonzistentní, ale na pěkný gore došlo i zde. 50%. Někoho to nejspíš nebude moc bavit, je to trochu divácky nevděčné ( kvůli rušivé kameře) já se však bavil a Subject mě naprosto odrovnal. Příběh 3/5, Akce 4/5, Humor 0/5, Násilí 5/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 3/5, Atmosféra 4/5, Napětí 3/5, Emoce 1/5, Herci 2/5. 7.5/10. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)
  • Během jednoho hovoru je zmíněn Bill Clinton, což byl 42. prezident Spojených států vládnoucího mezi lety 1993–2001. (Duoscop)
  • Členové SWAT týmu v povídce „The Subject“ používají útočné pušky HK 416 a brokovnice Benelli M3. Všechny tyto zbraně ale byly vyrobeny až dekádu poté (2005), než se odehrává děj (1994). (Guilemot)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno