Reklama

Reklama

V nejvyšší lize získávají hráči baseballu bohatství a slávu, někteří z nich se stávají legendami. Není tu místo pro nezkušené zelenáče nebo stárnoucí atlety. Snad kromě mužstva Clevelandu. Veterán baseballu se zdravotními problémy, podmínečně propuštěný mladistvý delikvent... V tomto roce možná ve výběru Clevelandských Indiánů nejsou hráči, v jaké clevelandští fanouškové vždycky doufali, ale je to skupina mužů, kteří jsou rozhodnuti vytěžit ze své šance co nejvíc. A s týmem, jako je tento, se může stát cokoliv. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (107)

Peter-1307 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia, ktorá ani rokmi nestratila všetko zo svojho pôvabu. I keď mnohé z nej už nie je, čo dnes diváka osloví ako TV film na podvečer sa dá pozrieť. Postavy sú síce vykreslené spôsobom "akoby ich jedna mater mala", scénar je robený rutinne, ale oproti dnešnej predstave komédie (až na výnimky) tento druh zábavy je omnoho inteligentnejší a nerobí z divákov obmedzených hlupákov. Charlie Sheen tu ešte skutočne i niečo ako herec predviedol a atmosféra záveru filmu, keď sa hraje pred plným hľadiskom, tak to ma oslovilo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tímto výkonem daroval Vaughn Yankees mety zdarma. Jak je to možné, že ostatní trefují." Nikdy jsem nepochopil, proč mne paní Phelpsová nezapsala na soupisku Cleveland Indians místo toho zemřelého hráče, protože válím baseball přibližně stejně dobře jako ten mrtvý a k poslednímu místu v tabulce by stačila má přítomnost na nadhazovacím kopci. Asi si myslela, že nominovat bandu dementů pod vedením neúspěšného kouče bude stačit, ale tady se jasně ukázalo, že kalifornská nápravná je slušná soutěž, že rituální obětování kuřecích řízků k vítězství nestačí a že rozbít teepee na stadionu Indiánů není vůbec špatná věc - https://www.youtube.com/watch?v=8Mi3KNEpbA4. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Film pre pozdvihnutie sebavedomia. Film o tom, že keď si Američania niečo zaumienia tak aj 70 ročný dedkovia dokážu vyhrať nad NY Yankees. Film som videl asi 5-6 krát no stále ma dokáže pobaviť. Čím to je, že podobné snímky som hádzal do odpadu, a práve tento mi tak ulahodil? Neviem, celý film má také neviditeľné fluidum. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Nevšední komedie o baseballu, kde tým Clevelandu získá majitelka, jejíž cílem je skončit poslední. Hráči prohrávají a prohrávají, ale motivace a chuť ukázat jí, že i tým outsiderů umí vyhrávat je silnější. Je to sice snadno předvídatelné, ale to je u těhle filmů normální. Co potěší je velmi dobré herecké obsazení - T. Berenger, C. Sheen a W .Snipes. Viděno na MGM. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Samotný klub Cleveland Indians skutočne v 90. rokoch prežil najúspešnejšie obdobie svojej histórie. (dalver)
  • Hodiny na výsledkové tabuli ukazují 10:40. Přitom je den a prvoligové baseballové zápasy se dopoledne nehrají. (Sinecod)
  • Film aj jeho pokračovanie sa natáčali v Milwaukee, na štadióne konkurenčných Brewers. (dalver)

Reklama

Reklama