Reklama

Reklama

VOD (1)

Film natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina, který se, ve snaze získat pro hlavní tým americké basebalové ligy talentované hráče z Indie, pustí do netradiční náborové soutěže.
Film MILLION DOLLAR ARM natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina a jeho partnera Ashe, kteří byli vytlačeni z branže silnějšími a prohnanějšími konkurenty. Pokud rychle nepřijdou se zaručeným receptem na úspěch, budou muset definitivně ukončit svoji činnost. Jednou pozdě v noci dostane J. B. při sledování televizního přenosu indického kriketového zápasu nápad, který je tak radikální, že by mohl fungovat. Co takhle přivézt talentované kriketové hráče z Indie a naučit je baseballu? J. B., který do Mumbaie odcestuje pouze s nadaným, ale nevrlým hledačem talentů Rayem, uspořádá celostátní soutěž s názvem "Million Dollar Arm", v níž ze 40 tisíc soutěžících vzejdou dva osmnáctiletí vítězové, Rinku a Dinesh. J. B. je přiveze do Spojených států, kde mají začít trénovat u legendárního nadhazovacího kouče Toma House. Cílem je, aby s chlapci podepsal smlouvu hlavní ligový tým. (HBO Europe)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (107)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky klasicky Disneyovsky naivny film s pohodovou atmosferou, kde sa vsetko dobre skonci. Kedze je to o basebale, tak mi bolo divne, ze hlavnu ulohu nehral Kevin Costner, ale asi nemôze hrat vo vsetkych filmoch s touto tematikou. :). Bolo tam par hluchych miest, ktore som mal chut pretocit a skoda, ze skvela postava Alana Arkina nemala väcsi priestor. Preto davam len 3*, ale su to spokojne 3*. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, je mi jedno zda se snímek inspiroval skutečnými událostmi nebo jeho schéma pošeptala scénáristovy jedné blahé noci růžová múza......důležitější je zda zaujal nebo ne a tady jsem tak trochu na hraně. Je to ta stará dobrá american dreram limonáda, na kterou jsme navyklí a kterou svým způsobem u podobných témat vyžadujeme, ale celkově ze snímku čpí ušmudlaná malost. K čemu bych to přirovnal.....vezměme si například nějaký celkem úspěšný kousek např. Moneyball (r. 2011) a dejme tomu, že po pár letech Kanaďané natočí televizní remake - no, tak to je Milionový nadhazovač. ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená story o téměř zbankrotovaném sportovním agentovi, který uspořádal Indickou náborovou tour, ve snaze najít budoucí basebalovou star. Jakkoliv vám tenhle scénář příjde ujetý, tak o to víc budete mrkat na to, jak se to celé semlelo, protože ono se tohle opravdu stalo. Jet objevit nadaného kriketového hráče s úmyslem z něj udělat hráče ligového basebalového týmu, to chtělo opravdu kuráž, navíc když až v Americe zjistíte, že ani jeden ze dvou kandidátů kriket nikdy nehrálo a jeden dokonce házel oštěpem :-) Přesto se oba, za pouhých 10 měsíců od prvního nadhozu, dostali na soupisku profesionálního týmu národní basebalové ligy, se kterým podepsali smlouvy. ()

sWONDER 

všechny recenze uživatele

Je dobré keď sa takéto príbehy Sfilmujú. Horšie je keď sa toho ujme Disney. Ako sme zvyknutí, je to silno prifarbené. Film sa nesie v rodinnom duchu a klišé je skoro v každej scéne. Ani samotný šport tu velké miesto nezastáva. Nevadí, občas je takáto rozprávka celkom príjemná a aj potrebná. Dominujú emócie, morálka, Arkin, India a dobrý pocit z True Story. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasická limonáda namíchaná z amerického snu, rodinných hodnot, lásky a mixnutá opicemi v civilizaci a snad všemi klišé, které sportovní žánr nabízí. Rozumím tomu, že tyhle filmy jsou svázány určitými postupy, ale tady jsem nezaznamenal ani minimální snahu o nějakou odchylku, pro kterou by stálo za to si Nadhazovače pamatovat. Nijak zvlášť mě nepřesvědčili ani herci ´v čele s Hammem, u kterého mi přišlo, že si až příliš snaží hrát na Downeyho, což mu vůbec nešlo. Kdyby to bylo o sportu, který mám rád, nejspíš bych šel s hodnocením nahoru, ale baseball rád nemám a o kriketu toho vím tak málo, že ho ani nenávidět nedokážu, takže 35% je maximum. Víc nevypotím. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)
  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama